Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Este o perioada foarte dificila pentru mine si am ajuns in punctul in care nu mai pot dormi, nu mananc, nu am nici un chef de nimic. Prietenul meu m-a inselat foarte mult, mereu a mai existat cineva pe langa mine…

Terapeuti.ro 8:10am May 1
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Este o perioada foarte dificila pentru mine si am ajuns in puctul in care nu mai pot dormi, nu mananc, nu am nici un chef de nimic. Am 22 de ani si am o relatie de 7 ani cu actualul meu iubit. In acesti 7 ani, el m-a inselat foarte mult, mereu a mai existat cineva pe langa mine, si dat fiind faptul ca il iubeam l-am iertat. Acum imi este foarte greu sa mai am incredere in el deoarece face aceste lucruri in continuare, mereu cauta sa vorbeasca cu altcineva, sa se intalneasca si tot asa, pana ajunge in pat cu respectiva persoana. Atunci cand vreau sa vorbesc cu el ca doi oameni civilizati, nu reusesc asta pentru ca el imi reproseaza mereu ca il controlez, ca ma interesez unde este si ce face. Stiu ca poate ar trebui sa renunt, dar ceva ma tine legata.Am facut multe sacrificii ca relatia asta sa mearga, am fost mereu langa el si l-am ajutat atunci cand am avut nevoie, si nu inteleg de ce face asta ??El si-ar dori o relatie in care eu sa tac, sa ii accept orice si el sa umble cu 10 odata daca se poate si sa faca tot ceea ce isi doreste, lucru pe care eu nu il pot accepta.


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:19am May 1
eu imi imaginez ca te simti umilita (‘sub papuc’)… eu cel putin asa m-as simti. In asemenea situatii, chiar daca esti obisnuita cu aceasta relatie (de aceea fiind greu sa te rupi), incerc sa pun intrebarea: pana cand mai pot indura? Cauta in tine si ia decizia chiar daca o sa ai o perioada la inceput mai dificila. Succes!

Elena Radulescu 10:01am May 1
Din proprie experienta nu va renunta niciodata sa te insele . doar k ak e decizia ta cat esti tanara sa iti gasesti un baiat asa cum ne dorim majoritatea femeilor. Nu poti sta cu un baiat toata viata si care nu iti apartine si nici nu o va face

Doctorul Terapii Complementare 10:10am May 1
Gâmdeste-te că ai 22 de ani, viata îți stă înainte. Ai început această relație de copil, de la vârsta de 15 ani, iar asta înseamnă că el nu te-a iubit cu adevărat niciodată, doar s-a distrat cu tine cum o făcea și o mai face încă cu orice altă femeie. Decizia îți aparține. Succes!

Doina Zamfirescu 8:23am May 4
Analizati ce anume doriti de la o relatie si apoi priviti relatia in care sunteti. Discutati cu partenerul despre dorintele dvs. S-ar putea ca el sa nu stie cum va afecteaza comportamentul lui sau sa nu vrea sa se schimbe. Pe el nu il puteti schimba insa pe dvs. da.

Mihaela Comisel 9:39am May 4
Ma gandesc, ce ar trebui sa mai faca un barbat ca sa demonstreze unei femeii care-l iubeste ca NU O IUBESTE?!? Problema nu este a "tortionarului" ci a celui care sta si suporta un asemenea tratament. Probabil ca in istoricul tau de viata ai fost privata de dragoste si atentie, ai avut o copilarie nefericita daca ai putut dezvolata un atasament atat de toxic pentru un barbat care nu te respecta. Ridica-te, esti tanara, investeste in tine, ai viata in fata, poti sa faci tot ce iti propui ACUM!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita