consiliere psihologica online consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Psiholog online psihoterapeut

Ma deranjeaza ca prietenul meu nu imi da nici macar jumatate din banii pe care ii da copiilor pe care ii are cu fosta sotie. Incerc sa ma consolez singura si ma gandesc ca el intretine casa, face cumparaturile necesare, plateste facturile, face curatenie, ma ajuta la gatit etc.

Mesaj anonim de pe “Intreaba terapeutul online”:

www.facebook.com/groups/intreabaterapeutul:

Buna ziua,

Ma numesc Monica, 31 ani si in prezent nu lucrez.
Locuiesc impreuna cu prietenul meu care a divortat in septembrie 2018.
El este in somaj din 21 decembrie 2018, asadar suntem impreuna zi de zi, secunda de secunda.
Problema este ca am inceput sa ma simt sufocata si ma deranjeaza mult faptul ca incearca sa controleze si cel mai mic gest pe care il fac, vrea sa stie tot timpul cu cine vorbesc la telefon, cine imi trimite mesaje, la ce ma uit pe calculator, ce citesc, etc.
I-am spus de mai multe ori ca am nevoie sa ma simt libera, ca am si eu nevoie de intimitate, dar nimic.

In plus ma deranjeaza faptul ca ii trimite bani in fiecare luna fostei sotii pentru cei doi copii pe care ii au impreuna; de fapt nu ma deranjeaza ca trimite bani la copii, cat ma derajeaza ca mie nu imi da nici macar jumatate din ce da la copii.
Incerc sa ma consolez singura si ma gandesc, ca el intretine casa; face cumparaturile necesare, plateste facturile, face curatenie, ma ajuta la gatit, etc.
Credeti ca e normal sa ma supar sau ar trebui sa inteleg situatia si sa ma resemnez?

Multumesc mult.

Monica

Botezat-Antonescu Radu
Botezat-Antonescu Radu inteleg ca te superi dar pare ca aceasta pretentie de a-ti da bani vine din partea copilului sau, nu din partea partenerei sale. Poate inconstient ai alt gen de relatie (fata-tata)? Situatia o poti intelege insa daca te resemnezi sau nu este alegerea ta. El trece cu siguranta prin foarte multe din punct de vedere emotional si poate de aceea are aceasta atitudine fata de tine (asta daca nu este firesc pt el dintotdeauna). Tu alegi daca vrei sa ramai in aceata relatie. Daca nu este loc de intelegere, comunicare, compromisuri, atunci ce mai ramane de facut? Succes!
Soare Fericire
Soare Fericire “Credeti ca e normal sa ma supar sau ar trebui sa inteleg situatia si sa ma resemnez?” La situatia in care te afli , ai dat doua variante in care una este sa te superi , iar cealalta sa te resemnezi, Parerea mea este ca nici una din cele doua nu poate schimba in bine relatia de cuplu, mai ales ca poate duce si la o degradare personala. Daca exista iubire, daca iubesti , poti cauta solutia sau solutiile prin care sa aduci armonie in relatie. Iti las un link prin care sper sa gasesti solutia optima pentru tine si cuplu. https://www.youtube.com/watch?v=2vCvGEFUhaM https://www.youtube.com/watch?v=BaRqwLbuDIs&t=618s

RĂSPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS ÎNTREBAREA: “Buna ziua! Multumesc mult pentru raspunsuri.”.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed