Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt intr-o relatie cu un barbat foarte gelos, cu manifestari agresive. Sustine ca majoritatea femeilor incalca fidelitatea prin simplul fapt ca vorbesc cu persoane de sex opus. Imi controleaza fiecare miscare, mesaj pe telefon sau net si indeparteaza toti cunoscutii de sex opus, chiar si rude.

12:00am Jan 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Am 44 ani,sunt intr o relatie de un an cu un barbat foarte gelos,cu manifestari agresive datorita acestui aspect.
Am incercat deseori sa purtam o discutie normala despre acest subiect,insa mereu ma lovesc de agresivitatea lui verbala si trebuie sa ma opresc.
El sustine ca majoritatea femeilor incalca fidelitatea intr o relatie,chiar si prin simplu fapt ca vorbesc doar cu persoane de sex opus.
Are o grija deosebita in a mi controla fiecare miscare,mesaj pe telefon sau net si in a mi indeparta toti cunoscutii,chiar si rude fiind,de sex opus.
Dupa 2 casnicii esuate,pe motiv de infidelitate,dupa cum afirma el,ma intreb daca aceasta problema intra in sfera patologica deja sau ar mai exista vreo sansa de consiliere psihologica?pot reveni si cu alte detalii,in cazul in care primesc un raspuns partial

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19042 raspunsuri primite pentru 4039 intrebari
(in categoria actuala: 4224 raspunsuri primite pentru 868 intrebari)