consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea a pierdut o sarcina, eu am incercat sa ii fiu alături, dar ea spune ca nu poate trece asa usor, are nevoie de spatiu, incepe sa ma respinga tot mai des, orice greseala petrecuta intre noi, eu ma gasesc vinovat…

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna…Am o relatie de 6 luni cu o fata, mai mare cu 5 ani decat mine, acum 2 săptămâni a pierdut o sarcina,eu am incercat sa ii fiu alături indiferent de situaţie,doar ca ea spune ca nu poate trece peste asta asa usor,si eu am inteles-o incercand sa ii ofer cat mai mult spatiu, dar cred ca s-a obişnuit cu spatiul si deja incepe sa ma respinga tot mai des,orice greseala petrecuta intre noi, eu ma gasesc vinovat… Nu stiu ce pot, face am ajuns sa imi doresc sa plang fara sa imi dau seama,discutiile sunt tot, mai aprinse intre noi, uneori nici nu mai reactinez la intrebarile ei.Raman blocat incercand sa imi fau raspunsuri..Dati-mi un sfat va rog. Multumesc

Sa aveti multa rabdare cu ea, sa.i oferiti cat mai multa atentie.Are nevoie de timp pentru a trece prin aceasta experienta trista. Este o pierdere, este ca un proces de doliu.
Ea sufera foarte mult dupa aceasta pierdere, mai ales daca isi dorea copilul… trebuie sa incercati sa o intelegeti, sa ii faceti vreo surpriza, o iesire in parc etc. Daca tot va refuza, lasati-o sa isi revina si apoi o sa va caute. Multa rabdare amandurora!!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile