consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Persoana cu care ies acum mi-a sugerat ca e mai bine sa ascundem relatia deoarece orasul este mic… Nu ne expunem nicaieri, ci stam in masina…

Terapeuti RO 8:26am Feb 19
Mesaj:
Am o dilema care cu toate ca nu suna a bine mai vreau confirmarea cuiva. Am o relatie in faza incipienta cu un vechi prieten cam de 2luni de zile. Eu mentionez ca sunt divortata si de 8 ani iar de la divort nu am avut nici o relatie pentru a-mi proteja imaginea mea , a copilului s.a.m.d. , m-am temut de oarecare probleme ce ar fi putu sa apara , pe scurt frica de o relatie esuata .. Persoana cu care ies nu a mai fost casatorita , avem aceeasi varsta , ne-am cunoscut si dinainte de casatorie dar am avut o relatie atunci fara inttimitati . Mi-a sugerat ca e mai bine sa -mi ascund relatia cu el deoarece m-ar proteja cu ecest lucru fiindca orasul este mic . Nu ne expunem nicaieri ci stam in masina . Ce sa inteleg prin acest lucru?

Terapeut Masaj 8:37am Feb 19
Daca sunteți divorțata, nu exista motiv pt a va ascunde,in afara faptului ca el are pe altcineva si nu vrea sa fie văzut cu dvs

Pisiologul De Serviciu 8:40am Feb 19
Inteleg ca nu va doriti sa ascundeti aceasta relatie?
Dumneavoastra ce intelegeti din sugestia domnului cu care va vedeti pe ascuns? Ce va spune intuitia?

Doctorul Terapii Complementare 9:39am Feb 19
Din moment ce dvs sunteti divortata si el necăsătorit, puteți merge mai departe fără să vă ascundeți. Dar asa cum s-a precizat mai inainte, s-ar putea ca el să aibă pe altcineva și să nu vrea sa fie vazut cu dvs.

Laura Virlar 10:10am Feb 19
Sa va ascundeti…de cine…de ce?!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:11am Feb 19
teoretic, nu aveti de ce a va ascunde daca nu va doriti asta. Va propun sa il confruntati si sa incercati sa fiti cat mai deschisi, in primul rand unul fata de celalalt, in functie de reactiile si deschiderea lui o sa puteti lua o decizie adecvata. Succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed