consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 30 de ani si mi-am inceput viata intima la 26, cu sotul, dupa ce ne-am casatorit. Am avut mereu probleme pe latura sexuala. Niciodata nu am putut sa ma relaxez, indiferent de cat de tandru si rabdator a fost sotul. Mi-a fost mereu frica si rusine de actul sexual.

Terapeuti.ro 7:24am Apr 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Ma aflu intr-o situatie pe care nu stiu cum sa o infrunt.Am 30 de ani,mi-am inceput viata intima la 26, cu sotul, dupa ce ne-am casatorit.Am avut mereu probleme pe latura sexuala.Niciodata nu am putut sa ma relaxez, indiferent de cat de tandru si rabdator a fost sotul. Mi-a fos mereu frica si rusine de actul sexual si din cauza asta am avut si diverse probleme ginecologice.

Am facut si terapie o perioada, in incercarea de a rezolva aceste probleme dar nu s-a schimbat nimic.Acum ma aflu in stadiul in care aproape am finalizat un tratament ginecologic si ma tem de momentul in care va trebui sa-mi reiau activitatea intima: teama de durere, de esec.Am nevoie de un sfat, va rog.


Ilius-Olariu Ana-Maria 8:01am Apr 6
Daca nu sunt probleme ce tin de chimia si biologicul organismului tau, gen tulburari hormonale etc., atunci sigur este o cauza psihica: poate tine de educatia timpurie despre sexualitate, de exemplu sexul considerat un tabu, ceva rau, rusinos ori poate ai avut parte de primele experiente senzuale intr-un mod pe care l-ai asimilat traumatic si ai dezvoltat sentimente de vinovatie. Ar mai putea fi si abuzul sexual o cauza. Toate aceste ipoteze le poti explora intr-o terapie si puteti incerca si o terapie de cuplu. Meriti sa fii fericita deplin alaturi de sotul tau. Si se poate rezolva !

Psihologul Va Raspunde 2:05pm Apr 6
Hipnoza e terapia potrivita. Iar compatibilitatea cu terapeutul e esentiala. Altfel, terapia e fara efect. Descoperirea cauzelor profunde ale problemelor e primul pas.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed