Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 30 de ani si mi-am inceput viata intima la 26, cu sotul, dupa ce ne-am casatorit. Am avut mereu probleme pe latura sexuala. Niciodata nu am putut sa ma relaxez, indiferent de cat de tandru si rabdator a fost sotul. Mi-a fost mereu frica si rusine de actul sexual.

Terapeuti.ro 7:24am Apr 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Ma aflu intr-o situatie pe care nu stiu cum sa o infrunt.Am 30 de ani,mi-am inceput viata intima la 26, cu sotul, dupa ce ne-am casatorit.Am avut mereu probleme pe latura sexuala.Niciodata nu am putut sa ma relaxez, indiferent de cat de tandru si rabdator a fost sotul. Mi-a fos mereu frica si rusine de actul sexual si din cauza asta am avut si diverse probleme ginecologice.

Am facut si terapie o perioada, in incercarea de a rezolva aceste probleme dar nu s-a schimbat nimic.Acum ma aflu in stadiul in care aproape am finalizat un tratament ginecologic si ma tem de momentul in care va trebui sa-mi reiau activitatea intima: teama de durere, de esec.Am nevoie de un sfat, va rog.


Ilius-Olariu Ana-Maria 8:01am Apr 6
Daca nu sunt probleme ce tin de chimia si biologicul organismului tau, gen tulburari hormonale etc., atunci sigur este o cauza psihica: poate tine de educatia timpurie despre sexualitate, de exemplu sexul considerat un tabu, ceva rau, rusinos ori poate ai avut parte de primele experiente senzuale intr-un mod pe care l-ai asimilat traumatic si ai dezvoltat sentimente de vinovatie. Ar mai putea fi si abuzul sexual o cauza. Toate aceste ipoteze le poti explora intr-o terapie si puteti incerca si o terapie de cuplu. Meriti sa fii fericita deplin alaturi de sotul tau. Si se poate rezolva !

Psihologul Va Raspunde 2:05pm Apr 6
Hipnoza e terapia potrivita. Iar compatibilitatea cu terapeutul e esentiala. Altfel, terapia e fara efect. Descoperirea cauzelor profunde ale problemelor e primul pas.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed