implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPe cat sunt de linistita si chiar timida in viata de zi cu zi, cand vine vorba de sex, durerea e cea care ma “stimuleaza”. Imi place sa simt durere, sa ma trateze urat, sa ma simt neputincioasa.

Terapeuti.ro 8:30am Feb 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ! Nu stiu cum sa ma exprim , pentru ca e ceva ciudat pentru mine si ma tot intreb de ce sunt asa .. As putea incepe cu o intrebare ..ce se afla in spatele sado-masochismului din punct de vedere psihologic? Nu am avut decat un partener sexual, pe care inca il am, dar pe cat sunt de linistita si chiar timida in viata de zi cu zi, cand vine vorba de sex , durerea e cea care ma "stimulează". Imi place sa simt durere , sa ma trateze urat , sa ma simt nepuctincioasa in fata celalte persoane si multe chestii de genu asta .. Nu inteleg de ce sunt asa..?


Cristina Anghel 10:59am Feb 24
Este un fel de razbunare, prin care dvs. simtiti ca iesiti invingatoare, desi in alte contexte nu v-ati simtit asa. Fantasma/fantasmele pe care le traiti va ajuta sa "vindecati" o trauma mai veche. Sunt multe de spus pe aceasta tema. Dar, asa cum rareori ne coasem singuri hainele sau ne facem singuri incaltamintea, asa e mai dificil si sa ne tratam singuri. Apelati cu incredere la un specialist si incercati sa gasiti alaturi de el/ea raspunsuri la intrebarile care va framanta. Succes!

Psihologul Va Raspunde 2:58pm Feb 24
Rulezi un tipar, te-ai obisnuit sa fii devalorizata

Doina Zamfirescu 11:11am Feb 25
Pentru a intelege motivele este necesar un demers mai complex decat putem face aici pe site. Cauzele si solutiile le veti putea gasi cu cea mai mare probabilitate intr-o terapie.

Elena Savu 3:57pm Feb 25
Ce s-ar schimba daca ai intelege acest lucru?Cum ai putea sa faci asta?

Stefan Stefanely 4:01pm Feb 25
Incearca sa ti se faca un masaj timp de o ora iti spun ca nu vei rezista tentatiei si sigur iti va place si te va stimula mult un masaj facut pe tot corpul si dupa acea sa continue cu unul erotic cand deja vei fi foarte stimulata ;) garantez ca ai sa uiti sau posibil sa le combini cu ceea ce iti place in momentul de fata.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile