consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 21 de ani și un băiețel de 7 luni. De când am rămas însărcinată am inceput sa nu mai am sentimente de afecțiune sau iubire față de nimeni, am momente când refuz să îmi alăptez copilul, îl resping, nu simt sentimentul de mama, de soț nici nu mai zic, nu îi mai acord deloc importanta. Sufăr de depresie postnatala?

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua !
Am 21 de ani, sex feminin, momentan in postnatal,am mai avut o stare depresiva când a murit bunica mea aveam 15 ani atunci a fost la psiholog și la psihiatru, am luat și sedativ PC și alte două medicamente care nu mai știu cum se numesc,, plus că medicuomde familia mandat sa iau relaxiren, sunt mămica unui băiețel de 7 luni, de când am rămas însărcinată am inceput sa nu mai am sentimente de afecțiune sau iubire față de nimeni, după ce am născut avem momente când refuzam să îmi alăptez copilul efectiv îl respingeam, că și acum , mă simt parca as avea inima împietrită , nu am pofta de mâncare , nu mă pot concentra la școală,parca sunt un robot, și tot nu simt sentimentul de mama date de acest copil pe care mi l-am dorit, de soț nici nu mai zic pui nu au mai acord de loc importanta.
Sufăr de depresia postnatala ???
Ce poate face?

Cristina Tacaciu
Cristina Tacaciu Poti sa mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere la medicul psihiatru, pt o evaluare. Si un psihoterapeut ar putea sa te ajute sa vezi de unde vin aceste ganduri si ce ai putea sa faci sa le linistesti. PAXonline fac terapie online, la fel si terapeuta mea, Florentina Ionescu – Psiholog .Dar cred ca cel mai potrivit si mai de ajutor ar fi sa mergi la un psiholog fata in fata , macar de 2-3 ori pe luna
Botezat-Antonescu Radu
Botezat-Antonescu Radu este posibil sa fie vorba despre o depresie postnatala, asa cum spui. Eu in locul tau nu as ignora situatia prea mult timp (mai ales de dragul copilului) si as cauta un psihiatru specializat pe aceasta tulburare (medicul tau ginecolog ar trebui sa cunoasca pe cineva). Consulta medicul mai intai pt a confirma sau infirma un diagnostic. Poate sunt mai multe elemente la mijloc care iti scapa in acest moment… cine stie? Investeste in afla, investeste in tine si in viata copilului tau! Se poate, curaj!


Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Am 21 de ani și un băiețel de 7 luni. De când am rămas însărcinată am inceput sa nu mai am sentimente de afecțiune sau iubire față de nimeni, am momente când refuz să îmi alăptez copilul, îl resping, nu simt sentimentul de mama, de soț nici nu mai zic, nu îi mai acord deloc importanta. Sufăr de depresie postnatala?”

  • Ioan spune:

    Buna,ma Numesc Ioan si de curand am fost diagnosticat cu tbc de cand am inceput tratamentu ma simt bine dar Nu mai pot dormi ma trezesc cu frica Daca Nu se trateaza,Daca se reactiveaza si mie frica sa nu fac atac de panica,ce ma puteti indruma sa fac?va Multumesc

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile