consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Mama mea nu mai are mult de trait. Cum sa invat sa traiesc fara ea? Cum sa privesc telefonul si sa vad ca nu mai suna?

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online:

32 ani ,feminin.
Mama mea nu mai are mult de trait.
Suntem foarte apropiate.
Sacrificiile pe care le a facut de a lungul vietii m_au facut sa fiu o persoana puternica(chiar daca in suflet uneori simt ca nu mai pot)
Cum sa invat sa traiesc fara ea?
Uneoria ma rog din rasputeri sa o tina d_zeu…apoi imi dau seama ca mai bine sa o ierte..sa nu mai chinuie.
Cum sa privesc telefonul si sa vad ca nu mai suna?
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu imi pare sincer rau ca trebuie sa va confruntati cu aceasta situatie si nu imi pot imagina suferinta pe care o traiesti. Din pacate, sau fericire, totul este pasager. Petrece cu ea timpul pe care il mai aveti impreuna si cand va veni momentul mergi mai departe cu ea in suflet, acolo unde este deja si va ramane pana si tu vei trece mai departe si tot asa. Cat esti ea va fi cu tine in alta forma. Este un moment in care nu putem fi la fel de puternici cum suntem in general si este ok asa, doar sa nu ne atasam de suferinta, sa o lasam sa treaca in ritmul ei. Daca simti ca ai nevoie de ajutor in perioada de doliu, cere-l, oricui si lasa-l sa se intample. Puteti apela si la psihoterapie daca sustinerea familiei nu este suficienta. Curaj!
  • Maria Ionescu
    Maria Ionescu E greu tare, iti stiu sentimentul perfect, mama mea am pierdut-o acum un an si 4 luni, e greu, foarte greu, am trecut printr-o depresie urâtă, iar referitor la tel, si acum mai am nr ei in tel meu si îmi vine să o sun, pun mana pe tel si realizez ca nu îmi va răspunde nimeni, sfatul meu e sa mergi la un psiholog pentru inceput!!!


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed