Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt la facultatea de psihologie, dar nu imi plac deloc teoriile livrate la facultate. In plus, mi se pare insuportabil sa lucrezi in medie 8 ore pe zi. Imi pretuiesc foarte mult libertatea si m-as simti ca un sclav daca mi-as lua angajamentul unui loc de munca.

Terapeuti.ro 7:54am Apr 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Salut. Am 21 de ani si in prezent sunt la facultatea de psihologie. Inca din liceu sunt pasionata de domeniu, dar recent am inceput sa simt ca nu imi mai doresc nici asta. Ma ingrijorez foarte tare cu privire la viitor, pentru ca mi se pare insuportabil sa lucrezi in medie 8 ore pe zi. Nici un loc de munca nu mi se pare acceptabil, imi pretuiesc foarte mult libertatea si m-as simti ca un sclav daca mi-as lua angajamentul unui loc de munca (anul acesta termin facultatea.) Ma simt secata de energie atunci cand fac lucruri care nu imi trezesc maximul interes.
In rest, am o groaza de pasiuni care imi coloreaza timpul: imi place sa citesc foarte mult, sa imi gatesc sanatos, sa observ natura umana – studiez oamenii la nivel psihologic fara ca ei sa isi dea seama (familia, prieteni, oameni de pe strada).
In concluzie, simt ca psihologia e vocatia cu care rezonez, insa cele 2 mari probleme sunt:
1. Nu imi plac deloc teoriile livrate la facultate si consider ca pot sa imi sintetizez in timp propria metoda pentru orice lucru cu care se confrunta oamenii. O consider o problema pentru ca nu cred ca e ok dpdv profesional.
2.Nu pot sa lucrez constransa de un program, imi pierd tot extuziasmul cand transpun o pasiune, intr-un cadru organizat si extins la nivel zilnic.


Neagu Carmen 8:12am Apr 25
Ca sa iti placa munca ar trebui sa faci ceea ce iti place, ai zis ceva de gatit, poate ai putea lucra, sau ca psiholog ai multe domenii sa alegi unde sa lucrezi, nu ai sa stii niciodata ce o sa-ti placa pana nu incerci, peste cativa ani ai sa fii surprins ca poate ai sa faci cu totul altceva decat ce ai invatat la scoala. Asculta-ti inima si fa ce-ti place. Viitorul are surprize pt tine, nu ai cum sa-l planifici, el te planifica pe tine, tu ai grija sa fii fericit, banii nu inseamna nimic

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18639 raspunsuri primite pentru 3928 intrebari
(in categoria actuala: 2286 raspunsuri primite pentru 544 intrebari)