consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am indragostit de un profesor universitar cu care fac meditatie. Eu sunt majora, dar intre noi e o diferenta de 16-17 ani. As vrea sa stiu daca exista o sansa sa ma placa. Imi doresc o relatie cu el foarte mult.

Terapeuti.ro 8:53am Jan 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Acum cateva luni in urma am inceput meditatia la un profesor universitar si intamplarea a facut sa ma indragostesc de el. Eu sunt majora iar intre noi e o diferenta de 16-17 ani.El nu este casatorit si nici implicat intr-o relatie. Pare o persoana profesionista,e sociabil si foarte deschis fata de noi(suntem mai multi in grupa). Cand se aseaza langa mine devine mai agitat,sunt momente cand alterneaza privitul in ochi fix cu evitarea desi se intampla sa observ o oarecare sclipire in privire (sper sa nu ma insel). Cand sta langa mine se intampla sa ma atinga dar pot fi interpretate si ca atingeri imtamplatoare nu stiu de care sunt. Cand sunt singura la meditatie sta foarte aproape de mine ii simt respiratia si la fel isi cam tine coapsa de se atinge de a mea si chiar m-a atins pe partea posterioara a coapsei cu degetul pentru a-mi arata unde se afla un muschi.Din tot grupul doar mie mi se adreseaza cu un diminutiv al numelui.
As vrea sa stiu daca exista o sansa sa ma placa sau doar isi bate joc de mine.
Am uitat sa spun ca eu sunt mai timida cand raman doar cu el dar fara sa vreau parca ma blochez si am un tremur in voce si putin in maini. Parintii nu stiu ca il iubesc si nici nu as vrea sa afle.
Cred ca e tipul.de barbat care se apreciaza/lauda foarte mult si ii place sa fie apreciat. Cum sa procedez in continuare pentru ca nu mai vreau sa sufar,e o iubire care doare. Imi doresc o relatie cu el foaarte mult si sunt dispusa sa lupt pentru el.Exista atractie?

Lia Oltean 9:37am Jan 14
Legat de comportamentul sau nu putem face decât supoziții, acestea putând sau nu fi adevărate. Îți sugerez sa investighezi sentimentele pe care le ai legate de el alături de un terapeut. De multe ori, interpretam mediul (în situația ta, reacțiile profesorului) prin prisma propriilor convingeri.

Botezat-Antonescu Radu 10:02am Jan 14
o sustin pe colega mea in cele spuse mai sus. Din experienta mea suna a ‘indragosteala’ (pe care o poti explora cu un terapeut)… poate o infatuare… ma gandesc ca esti atrasa de acest personaj, poate intr-un mod coplesitor? Pe de alta parte… relatiile dintre profesori si elevi studenti… nu prea ies bine. Succes si intelepciune!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile