Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt virgina. Nu imi doresc sa o fac fara prezervativ si nici sa iau anticonceptionale pentru ca au efecte negative, insa prietenul meu nu vrea sa renunte la ideea anticonceptionalelor. Sexul cu prezervativ nu ii place, nu ii e comod, nu se simte bine asa, insa nici eu nu ma simt bine stiind ca iau pastile pentru “comoditatea lui”.

Terapeuti.ro 7:21am Mar 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna. De 2 luni am prieten… eu sunt virgina, si am incercat sa facem sex cu prezervativ, la insistentele mele, el voia fara. Dupa lungi dicutii a fost de acord doar daca i-l pun eu… insa ii aluneca cand incerca, cel putin asa spune el, nu l-am controlat. Si nu am mai facut nimic… Eu nu imi doresc sa o fac fara prezervativ si nici sa iau anticonceptionale pentru ca au efecte negative, insa el nu vrea sa renunte la ideea anticonceptionalelor. Sexul cu prezervativ nu ii place, nu ii e comod, nu se simte bine asa ( vorbele lui ), insa nici eu nu ma simt bine stiind ca iau pastile pentru “comoditatea lui”. Daca ar tine la mine, avand in vedere ca sunt si virgina, ma gandesc ca ar lasa mai mult de la el… am avut multe discutii si nu ajungem la un numitor comun, decat despartirea. Mi se pare un motiv absurd, insa ce pot face? Ratiunea mea imi spune ca nu ii pasa asa cum spune si, sa mai am rabdare pana gasesc un partener potrivit…


Cristina Anghel 8:03am Mar 24
Pai, atunci fa ce iti spune ratiunea. Daca nu gasiti cale de mijloc (sa folositi alte metode in afara de penetrarea directa) cel putin pentru primele dati, atunci asteapta un partener cu care te simti in siguranta si care sa merite sa fie primul. Iti tin pumnii!

Botezat-Antonescu Radu 8:05am Mar 24
eu mi-as asculta instinctul :) . Insa trebuie sa te informezi in legatura cu orice metoda contraceptiva. Anticonceptionalele NU se iau decat in urma unui control medical de specialitate (nu de capul nostru de la farmacie… ca ‘asa mi-a recomandat X’). Prezervativul are si el limitarile lui. Ai incredere in tine. Succes! ;)

Roxana Maria 12:42pm Mar 24
Imi place cum gandesti. Se pare ca stii sa te apreciezi si ma bucur ca nu ai cedat insistentelor lui. Bine punctata ideea cu ”comoditatea”. Sex fara prezervativ, in ziua de azi, e destul de riscant si nu ma refer doar la eventualitatea unei sarcini nedorite ci de BTS , f. frecvente .Pt. ca pt f. multe persoane, nu neaparat doar tinere, sexul a devenit banal prin minimalizarea legaturii emotionale, spirituale, a relatiei in sine. Probabil ca nu este persoana potrivita.

Psihologul Va Raspunde 1:09pm Mar 24
Daca te paraseste pentru ca nu are parte de sex, inseamna ca nu da doi bani pe persoana ta. Deci nu pierzi nimic. Ci dimpotriva.

Costache Adriana 1:18pm Mar 24
Stimata domnisoara, va trebui sa alegi intre neprihanire si placere… din cate observ eu insa, de sentimente ce zici? un barbat ar trebui sa inteleaga si sa aprecieze o femeie la inceputul vietii sexuale deoarece, toata viata facem sex si stam la calculator si sexul devine doar o rutina daca nu exista si alte elemente esentiale precum: emotia, bucuria revederii si a atingerii, rabdarea si atentia, etc. Prietenul dvs ar trebui sa inteleaga sa sexul este un act mecanic si intr-o relatie trebuie sa fii altruist si sa oferi in primul rand daca vrei sa sa primesti…succes!

Marius Dumitrescu 6:34pm Mar 24
Vad ca aveti curajul de a intra suficient in detali pentru o fata neprihanita. De asemenea stiti foarte bine ce va doriti si in acelasi timp sa va respectati. Care este de fapt problema in afara faptului ca sentimentel nu apar ? Cui ar da dreptate o persoana de specialitate, pentru ca facand apel la autoritae, sa-l determinati sa actioneze asa cum doriti ? :D Din descrierea facuta, ori a dat nororcul peste dumneavoastra caci nu s-a nascut inca prezevativul suficient de mare si de elastic pentru a-l cuprinde pe “prietenul” dumneavoastra, ori este atat de mic saracul in toate, incat nimic nu sta pe el inclusiv “El Condon”, situatie in care cu toata compasiunea nu pot decat sa accept ca are dreptate. Oricum, fie ca este vorba de sentimente sau nu, ci doar de satisfacerea unei curiozitati care sa va aduca “in randul lumii” , mai bine rationala asa cum sunte-ti, decat cu un plod mic in brate pe care sa-l cheme “Pana de Cauciuc”… si care mai tarziu sa-si blesteme parintii si ora in care a avut loc “accidentul”, sau sa fiti nevoita la maturitate, sa va lucrati in “psihomaternitate” doliile neancheiate dupa avorturile avute cu unul si cu altul de-a lungul vietii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed