implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIntr-o seara am decis sa-i spun colegului meu de clasa ce simt pentru el. Mi-a zis ca si el ma simpatizeaza. A doua zi la scoala am aflat ca el a zis ca eu sunt urata si ca mi-a spus toate chestiile alea dragute doar ca sa nu piarda temele.

Terapeuti RO 3:01pm Mar 13
Mesaj:
Am 14 ani (sunt fata) si de o luna il plac pe colegul meu de clasa. El este un tip popular, iar eu nu sunt. Imi cere mereu temele si eu i le dau. Prietenii lui ma considera ratata si urata si credeam ca el e altfel. Intr.o seara am decis sa.i spun ce simt pentru el, si chiar i.am spus. Mi.a zis ca nu o sa spuna nimanui, pentru ca si el ma simpatizeaza. L.am crezut pana a doua zi la scoala… o prietena mi.a spus ca el a zis ca eu sunt urata, si nu ma place si ca mi.a spus toate chestiile alea dragute doar ca sa nu piarda temele. Mi.e asa rusine sa mai intru in clasa, regret tot.

Daniel Florea 4:08pm Mar 13
Ai 14 ani, capul sus. Ai sa vezi cati baieti exista. Ai putea sa ii dai temele in continuare, doar ca sa vada ce om bun esti tu, ori sa nu i le mai dai deloc si nici rusine sa nu iti fie. N-are de ce sa iti fie rusine de colegi. Sunt doar copilarii. Vorbeste cu fetele, fati temele in continuare. Si nu exista persoana urata, fiecare om e frumos in felul lui. Tu esti frumoasa pentru ca esti om bun si ajuti lumea ;)

Stralucire Divina 4:47pm Mar 13
Daniel Florea – tot respectul – vezi oamenii minunati se simt – in viata conteaza minunatia care suntem – cateodata exterioara, cateodata interioara, valorizati ce aveti mai minunat in voi si puneti in valoare, veti gasi oameni care sa admire frumusetea voastra, fiti mandri, cu blandete, de ceea ce sunteti . Respectati-va si veti fi respectati, valorizati ce aveti de daruit, ce sunteti si veti fi valorizati de cine are aceiasi finete ca voi, admirati ce e minunat in voi si veti fi admirati. Cine nu vede, nu coborati stacheta, fiti voi, e pierderea lor.Draga mea, daca ai ceva de daruit si vrei sa o faci, fa-o , fara sa vrei nimic in schimb, cine are de vazut, vede…fa ce simti – daca faci cu iubire si respect, nu gresesti – daca ai un sentiment frumos, respecta-te pentru el, tu ai daruit ceva frumos, cine nu vede e problema lui.

Viorica Petrache 5:31pm Mar 13
Eşti sigură că e adevărat ce a zis colega,sau a spus aşa pentru că e geloasă?

Alyna Alina 5:54pm Mar 13
nu il mai ajuta , sa vezi ce o sa te mai caute , daca nu se pricepe la teme :) )))

Iliescu Victor 6:24pm Mar 13
Alyna, si ce rezolva astfel ?

Mar Dum 7:10pm Mar 13
Felicitari pentru curajul de a lua taurul de coarne. Esti cu adevarat o fata desteapta. Si atunci pentru ce sa-ti fie rusine ? Cred ca lui ar trebui sa-i fie si indubitabil colegei de bine ce a vrut poate sa se asigure ca te-a indepartat de el. La varsta mea i-as spune tipului in fata ce ti-a spus acea colega. De ce crezi ca el a simtit nevoia sa-i transmita aceste “asigurari ” colegei ? Sunt doua variante posibile si atunci merita sa suferi? Oricat de mult ai iubi pe cineva, nu uita ca nu este vorba decat de propriile fantasme, chiar si in cazul in care iubirea este reciproca. Va despart fiziologii diferite, psihologii ale sexelor diferite, expereinte de viata diferite, inclusiv capacitati intelectuale diferite. Intr-o haita de lupi nu conduce cel mai puternic, ci cel mai sigur pe el. La fel si in cazul adolescentilor. In “turmele” de intelectuali va fi valorizat cel care are ce-a mai mare reputatie in domenul respectiv. Din asta deriva farmecul si atractia masculului Alpha. Iti da siguranta ca strie ce face, acoperindu-ti nevoia de protectie, chiar daca nu-i decat un rebel fara cauza. Adica “vai mama lui”. Fruntea sus si ia viata in piept asa cum este, Asa capeti la randul tau experienta de viata si inveti sa alegi sufletele cu adevarat valoroase de cele profitoare. Nu te minti caci suferinta va fi cu mult mai mare apoi. Dar daca esti adepta principiului “decat un sfarsit chinuit, mai bine un chin fara sfarsit” sa stii exista o multime de psihoterapeuti tineri si draguti care abea asteapta sa le devii clienta. Viitorul tau depinde de pasul pe care alegi sa-l faci in prezent. Succes si ai incredere in intuitia ta.

Oana Ab 9:36am Mar 14
Ai dat dovada de un mare curaj la varsta ta marturisind sentimente frumoase pe care altul nici nu viseaza ca le-ar putea aprecia, si pentru ca nu este in stare sa aprecieze un asemenea gest, tine capul sus, fii sigura de tine, comporta te normal, si fii numai zambet. Nu cred ca trebuie sa mai oferi nimic din timpul tau, din lectiile tale, din inteligenta ta unora care nici nu le pasa cat de draguta si placuta ai fost atunci cand le-ai oferit ceva din ceea ce fusese al tau sau ale tale. Fii sigura pe tine si zambitoare indiferent de circumstante.

Doina Zamfirescu 10:40am Mar 16
Poate ca este nevoie sa reconsideri tipul de baiat care te atrage. Exista cu siguranta persoane care te apreciaza. Daca incepi sa ai mai multa incredere in tine, toate aceste lucruri vor capata alta dimensiune.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile