consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Suntem in strainatate, facem patru ani de casatorie si i-am propus sotului sa mergem trei zile impreuna cu copilul nostru sa vizitam un oras din apropiere. El vrea insa sa aduca din tara si pe copilul din prima casatorie, major, cu iubit, si nici nu ne permitem financiar…

Terapeuti.ro 9:05am Nov 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Anul acesta facem patru ani de casatorie si i-am propus sotului sa mergem trei zile impreuna cu copilul nostru sa vizitam un oras in apropiere pe care l-am dorit de mult sa-l vad. A fost deacord. El are si un copil din prima casatorie care locuieste in tara. major cu studii terminate, cu iubit. A propus sa-i aducem si pe ei, noi locuim in strainatate. Recunosc ca nu prea mi-a picat bine, as fi vrut sa fim doar noi, fiind aniversarea noastra. si-a dat seama pana la urma ca nici nu ne permitem financiar, bilete de avion pt ambii copii care trebuiau adusi, si multe alte cheltuieli pe langa pt trei zile intr-un oras. Dar i-am propus sa nu le spunem de mini-vacanta noastra, oricum nu au de unde sa afle si plus ca nu mergem pe nu stiu ce insula exotica. Vroiam 3 zile la o distanta de 3 ore. nu a fost deacord.ca trebuie sa le spuna. Problema este ca daca ar sti, stiu ce urmeaza: reprosuri din partea lor, sotul o sa se simta vinovat si pana la urma totul se sparge in capul
meu,asa s-a intamplat mereu, asa ca prefer sa raman acasa desi tot anul am stat. Nu stiu cum sa gestionez situatia? poate gresesc eu undeva si nu stiu unde?


Doina Zamfirescu 9:21am Nov 10
Poaate ca exista o solutie in care fiecare dintre parti sa fie multumita. Mergeti dvs. in excursia dorita iar “copiii” alta data.

Alina Iordache 9:23am Nov 10
Din câte înțeleg, nu ați fi fost doar voi 2, așa cum afirmați ca v – ați dorit, ci 3, și cu copilul pe care îl aveți împreună. Soțul având și alt copil, este normal sa se gândească și la el, deoarece nu este vorba de o ieșire doar în doi.

Ana Irina 6:17pm Nov 11
Daca baiatul lui este deja adult, l-ati putea intreba daca el doreste sa mearga cu dvs., copilul si sotul in excursie. Parerea mea e ca s-ar simti aiurea. Ii puteti propune sotului sa ii platiti baiatului lui drept cadou o excursie separata sau sa mergeti cu totii impreuna undeva alta data sau sa mergeti sa fiti doar dvs., sotul si copilul mic cu alta ocazie daca acum chiar de aniversare se pare ca nu se poate.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile