implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFetita mea de 1 an si 8 luni este extrem de capricioasa, nervoasa si uneori chiar agresiva… La toate intrebarile, cerintele mele, raspunsul ei este “NU VREAU!!!”…

Terapeuti RO 9:48am Jan 28
Mesaj:
Buna!Am mare nevoie de sfatul unui specialist… Fetita mea de 1 an si 8 luni este extrem de capricioasa, nervoasa si uneori chiar agresiva…La toate intrebarile, cerintele mele raspunsul ei este "NU VREAU!!!!!" … Nu stiu cum sa mai procedez, cum sa ma comport cu ea…Toata ziua tipa, bate din picioare, se tavaleste pe jos…Trebuie sa fac doar ceea ce vrea ea …Nu vrea nici sa manince, nici sa stea pe oala, nici sa doarma… Cind vine vorba de somn, face o mare isterie…Nu functioneaza nici o modalitate:nici leganatul in brate, nici pe picioare si nici in patuc…daca seara mai adoarme dupa doua ore de isterie, la amiaza nici n-are rost sa mai incerc s-o adorm… Am incercat si sa-i explic, si s-o pedepsesc, si sa ignor toate capriciile dar fara rezultat…Ce sa fac? Ajutati-ma ,va rog!Sunt momente cind imi pare c-o sa-mi explodeze creerii!!!

Daniela-Monica Guzu 11:19am Jan 28
Se pare ca fetita dvs a rescoperit ce inseamna puterea si in acelasi timp magia lui NU VREAU. Inainte de a aplica anumite corectii de natura educationala cel mai bine sa ii faceti o evaluare psihologica completa pentru a elimina unele probleme. Aceasta o face un psiholog clinician specializat pe copii. Daca ramane doar problema rasfatului atunci este un picut mai usor de rezolvat. =))))) Cu mare drag va stau la dispozitie.

Soare Alina 11:31am Jan 28
Un psiholog va poate sfatui cum sa abordati lucrurile dupa o evaluare a fetitei.

Adelina Ioana Boiangiu 11:45am Jan 28
consultati un terapeut de cognitiv comportamentala. Acestia au rezultate minunate in corectarea comportamentelor nedorite sau dezadaptative la cei mici. In afara de asta trebuie in primul rand sa va adunati. Nu putem fi parinte al unui copil si sa ne asteptam sa ne asculte cand noi insine suntem agitati si disperati. Starea se transmite. Trebuie ca regula si disciplina sa o transmitem noi insine ca sa se poata prelua si de copil. Copilul in general trece prin perioada NU-ului in copilaria mica. Refuzul celui mic este normal insa poate nu atat de vehement ca in cazul copilului dumneavoastra.

Adelina Ioana Boiangiu 11:51am Jan 28
In povestea de mai sus lipsesc date importante care sa ne ajute sa ne dam seama de ce cel mic face asa scandal. Este posibil sa fie nevoie de o corectare in ambele directii. Si la dumneavoastra si la cel mic. Dumneavoastra sa aplicati anumite strategii de parenting si cel mic sa primeasca sau sa i se satisfaca anumite nevoi pe care nu v-ati dat poate seama ca le are: vrea sa se joace mai mult cu parintii, vrea mai multe dragoste, vrea sa nu se mai intample sau sa nu mai fie abordata cum a fost inainte de catre familie, etc etc. Nu se poate pune punctul pe "i" fara niste vizite la un psiholog. :)

Cristescu Irina Alexandra 1:45pm Jan 28
Intai v.as recomanda sa mergeti la un psihiatru pediatru iar acesta va va indruma in continuare ce e de facut, pbbil va tb ss cereti ajutorul unui terapeut cgnitiv comp specializat pe copii. Daca doriti mai mukte detalii ma puteti contacta pe privat. Succes!

Mar Dum 2:39pm Jan 28
Cumva recunoasteti ceva din cele descrise aici ?http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_atașamentului

Gerard Stroe 5:08pm Jan 28
Stimata doamna nu este nimic in neregula cu fetita dvs. O simpla lectura a stadiilor dezvoltarii copilului va va clarifica cu privire la faptul ca are reactii perfect normale pentru varsta ei! Intre varsta de aproximativ un an, de cand copilul incepe sa vorbeasca si pana la varsta de 3 ani parcurge asa zisa perioada "NU" in care refuza majoritatea propunerilor primite si cu cat se simte mai presata cu atat refuza mai vocal! Este doar o perioada care o sa treaca. Recomandarea este sa aveti cat mai multa rabdare si sa fiti cat mai blanda cu ea, eventual sa o tentati, sa o ademeniti prin modalitati creative de a preyenta hrana sau activitatile, in loc sa-i propuneti sau sa o obligati! Dupa varsta de aproximativ 3 ani urmeaza perioada "DE CE?" in care copilul intreaba de ce, dupa de ce , dupa de ce, la orice raspuns primeste, pentru ca e perioada in care exploreaza constient lumea inconjuratoare si este curios sa afle explicatiile!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile