consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baiatul meu cel mic a fost diagnosticat cu neuroblastom cu metastaze, a facut chimioterapie, autotransplanturi de celule stem… A invins cancerul, dar daca inainte era o gingasie de baietel, acum are momente de crize de nervi, se poata urat cu noi, tipa, ne loveste…

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua,sunt mamica a doi baietei unul de 8,6ani si unu de 5ani…cel mic anul trecut a fost diagnosticat cu o crunta boala”neuroblastom cu metastaze”timp de 8 luni a facut tratamente severe de chimioterapie+doua autotransplanturi de celule stem…o perioada de chin pt.noi toti dar mai ales pt.el…dupa tratament a invins cancerul,speram noi pentru totdeauna,insa a devenit foarte recalcitrant,daca inaite era o gingasie de baietel,trauma prin care a frecut au pus accent pe temperamentul lui,are momente de crize de nervi,se
poata urat cu noi,tipa,ne loveste ,arunca dupa care e la fel de afectuos cum era inainte de depistarea bolii…rugamintea mea la dv ar fi sa ma sfatuiti daca e cazul sa merg cu el la psiholog sau ce anume sa fac pt el si pt noi,simt de ff multe ori ca ma depadeste situatia,mentionez ca pana acum vre.o doua luni se trezea si plangand noaptea…si de doua luni doarme bine..

Inteleg ca ati trecut printr-o perioada foarte grea si stresanta pentru intreaga familie. Recomandarea mea este sa consultati un psiholog cat si un neuro-psihiatru, data fiind afectiunea localizata in creier este posibil ca unele reactii sa fie pe fond nervos sau organic si asta necesita si parerea unui medic specialist. In alta ordine de idei, toata suferinta prin care copilul a trecut si chiar si tratamentele medicale sunt traumatice in sine si este necesar sa se lucreze pe partea psiho-emotionala, evaluarea psihologica si suportul emotional, cu rabdare si afectiune. Apeland la ajutor specializat pentru copil, toata familia va avea de beneficiat. Multa sanatate baietelului si sarbatori fericite va doresc!
 6
Mergeti cu el la NPI


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile