implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCat de important este sa iei examenul de conducere din prima? Pentru mine sala nu reprezinta o problema, dar cum sa imi stapanesc emotiile la tarseul cu politia?

Terapeuti.ro 7:01am Jun 19
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua!!!!as vrea sa stiu cat de important este din puctul vostru de vedere sa iei examenul de conducere din prima, pana la urma care este diferenta daca il iei din prima din a doau sau a treia incercare?? Pentru mine sala nu reprezinta o problema pentru ca daca inveti oricine ia sala si totusi la traseu este altceva depinzi de politist, el iti da emotii si cu emotii risti sa te pierzi si sa o tii din greseala in greseala ca in final sa pici examenul, ce pot face sa scap de stresul asta ce mi-l da un amarat de examen de conducere??Cum sa imi stapanesc emotiile la examenul pentru permis auto,tarseul cu politia?


Alex Glazy 7:11am Jun 19
Nu este nici o problema daca nu iei din prima, insa este o problema daca te gandesti numai la asta, punandu-ti singur bete in roate.Stiu multe persoane care faceau chestionarele cu 26, si picau pentru ca se gandeau intens la faptul ca o sa aiba emotii si o sa pice.Tu este nevoie sa te debarasezi de gandurile astea, stiu ca este greu, dar inainte de examen gandeste-te la ceva frumos care sa te elibereze de tensiune, si mai ales ca nu depinde viata nimanui de rezultatul tau de la examen.Daca l-ai picat asta e, te intorci mai viteaz a doua oara.Si fa asa incat sa ai incredere in tine, adica ,cati oameni posibil inferiori tie ca intelect au luat examenul, multi, deci asta este un lucru in plus care sa te faca sa vezi ca nu-i asa dificil, si ca tu ai toate resursele necesare in a reusi.Politistul este de treaba daca vorbesti frumos cu el, si te vede atent la condus. Imagineaza-ti ca in dreapta ta este un prieten, nu un dusman care cauta sa-ti vaneze fiecare greseala.Nici politistul nu vrea sa pice pe nimeni, dar unii nu ii dau de ales.Tu poti incerca sa mergi cu o viteza putin redusa, dar nu ca melcul, si sa te concentrezi ignorand toate lucrurile perturbante.Culca-te devreme ca sa fii odihnit si sa poti vedea totul mai clar.Succes.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:13am Jun 19
problema mea este cu sala :) . Urmeaza sa dau in curand examenul de carnet (la varsta de 32 ani :) ), dar cum spuneai tu este o problema de a invata si gata. Politistul NU mai are voie sa te indrume gresit… sa iti intinda capcane. Poti verifica acest aspect. La traseu este simplu: respira (este normal sa ai emotii.. nu mai incerca sa te lupti cu ele ;) ) si cunoaste cu ajutorul instructorului toate ‘chichitele’ de pe el. Succes! ;)

Cosmin Postelnicu 7:50am Jun 19
Nu depinzi de niciun politist. El e acolo ca sa supravegheze. Esti pregatit, treci. Nu esti, nu treci. Totul depinde de tine, nu de el. Nu-i o problema daca iei din prima sau a doua sau a patra incercare. Ideea e ca prima data entuziasmul e cel mai mare asa ca poti folosi asta in avantajul tau.

Andrei Motora 11:23am Jun 19
Eu zic sa nu ai emotii, in caz contrar vei face parcarea laterala asa:

Manuela Bîdiu Ienea 11:24am Jun 19
Eu am luat examenul a 4-a oară, tot din cauza emoțiilor. Cum am procedat? I-am spus polițistului că am emoții mari și să mă încurajeze. Să mă ajute să depășesc pragul emoțiilor maximal. A zâmbit, mi-a spus că nu mănâncă oameni….. și să începem. L-am întrebat dacă are încredere în mine? A zis că da, cu sala luată cu brio de atâtea ori, nu am cum să ratez. Și am luat! Dar la urcare, tremuram ca mielul în fața lupului!

Adriana Neagoie 6:36pm Jun 19
Şi eu tot din a patra :) ) Eram f dezamagita ca n-am luat din prima…Dupa am realizat ca n-are nicio importanta din a cata a fost,important e sa-l iei.
Are importanta in cazul in care depinzi de el, vrei sa te angajezi neaparat luna asta şi iti trebuie permisu’..daca nu e chiar necesar şi vrei sa-l ai acolo nu vad de ce te-ai stresa.. stresu’ nu ajuta pe nimeni…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile