Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am stat in concediu de crestere 2 ani cu prima fetita si dupa 5 luni am intrat din nou in concediu cu cea de-a doua fetita. Sunt foarte mandra de dezvoltarea lor, dar acum, cand sunt in cautarea unui nou job simt ca sunt plafonata, rupta de realitate, am impresia ca nu imi gasesc locul in lumea aceasta. Am luat parte la mai multe interviuri care nu au decurs tocmai bine, la ultimul m-a bufnit plansul de fata cu angajatorii.

Terapeuti.ro 9:00am Nov 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua. Sunt mamica a doua fetite superbe de 1,8 si 4 anisori. Am stat in concediu de crestere 2 ani cu prima fetita si dupa 5 luni am intrat din nou in concediu cu cea de-a doua fetita. Sunt foarte mandra si incantata de dezvoltarea lor dar acum, cand sunt in cautarea unui nou job simt ca sunt plafonata, rupta de realitate, am impreasia ca nu imi gasesc locul in lumea aceasta. Spun toate acestea deoarece am aplicat la mai multe jobburi si am luat parte la mai multe interviuri care nu au decurs tocmai bine, la ultimul m-a pufnit plansul de fata cu angajatorii. Mi-au pus intrebari in limba engleza, limba pe care anterior o stapaneam favansat, iar acum abia am reusit sa leg cateva cuvinte. Penibil, ce sa mai… Simt ca nu imi voi ma putea reveni sa fac fata din nou vietii profesionale. Atat sotul cat si apropiatii sunt foarte ntelegatori si sustinatori dar eu parca nu ma recunosc in situatia de fata. Multumesc


Botezat-Antonescu Radu 10:21am Nov 28
ma gandesc ca s-au produs multe schimbari personale in ultimii ani ca femeie/mama, schimbari in interactiunea sociala si profesionala, cum de altfel ar fi si normal. Vedeti care sunt punctele slaba (cum ar fi lb engleza) si incepeti sa o luati de la zero, acasa, pana ajungeti cel putin la nivelul anterior. Orice aptitudine se reduce atunci cand nu este antrenata, la fel ca la un sport de performanta, nimic anormal. Binenteles ca puteti explora cu un psihoterapeut situatia, poate doar pt a obtine un alt unghi si o indrumare obiectiva. Curaj, se poate!

Little Djini 11:08am Nov 28
Luati-o incet. Cautati un job part time care sa nu va solicite prea mult ca sa va puteti reintegra profesional si social. Eventual un job la o companie cu fluctuatie mare de personal. Iar cat stati acasa inca uitati-va la filme in limba engleza fara subtitrare (eu asa am facut la primul copil si la fac si acum la al doilea).

Ileana Profeanu 1:45pm Nov 28
mama mea s-a angajat intr-un domeniu conex celui in care a terminat facultatea in anul 92/93, in 2005, deci dupa mult mai multi ani de neangajare, nu iti face griji. si ei i-a luat mult sa isi gaseasca ceva, intr-adevar, a lucrat ca paznic pana s-a ivit un post, dar s-a ivit, pana la urma. nu iti pierde speranta si mai ales increderea. la un moment dat a inceput sa invete sa lucreze cu masina de scris pentru nu stiu ce post, a fost nebunie.. evident nu a fost acceptata. nimeni nu spune ca e usor, dar de ce sa te descurajezi, cum spune englezul, "it’s simple but not easy" i-ati timp sa iti reamintesti conceptele de care ai nevoie pentru angajare, sa-ti reamintesti limba engleza, si mergi inainte cu incredere

Doina Zamfirescu 1:48pm Nov 28
Este normal-asa cum a fost deja mentionat-ca neexersand o limba straina sa pierderi din fluiditate. Dar asta este doar temporar. Poate v-ar folosi un pic de pregatire pentru interviu de-a lungul a catorva sedinte de dezvoltare prsonala.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita