consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un copil de 4 ani si toata atentia mea e asupra lui… traiesc mereu cu frica sa nu pateasca ceva! Am fost cu el la spital pentru prima data si nu pot sa-mi revin, tot timpul imi vine sa plang…

Terapeuti RO 9:41am Jan 30
Mesaj:
Buna ziua! Ma numesc Camelia..am un copil de 4 ani .Mi l-am dorit f.mult si toata atentia mea e asupra lui..asta e problema mea cea mai mare: traiesc mereu cu frica sa nu pateasca ceva! de o saptamana am fost cu el la spital,,pt. prima data..si nu pot sa-mi revin..tot timpul imi vine sa plang.am emotii in stomac..nu-mi pot controla frica!

Doina Zamfirescu 10:25am Jan 30
Apelati la un terapeut. Se pare ca acest eveniment a activat anumite frici ale dvs.De indata ce veti intelege ce se intampla va veti simti mai bine si capabila sa faceti fata situatiilor.

Daniela-Monica Guzu 10:30am Jan 30
Si ca sa va motivez sa faceti o vizita la psihoterapeut va spun ca hiperprotectivitatea afecteaza foarte mult un copil, ii rapeste libertatea de a trai si experimenta viata. Asa cum ati intuit in spatele hiperprotectiei se afla o mare frica. Eliminand frica si comportamentele rezultate din ea va faceti un mare bine atat dvs cat si copilului dvs. Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:36am Jan 30
mergeti la un psihoterapeut. Uneori mamicile au aceasta tendinta pe care o descrieti, tendinta care pleaca din interior si ar fi bine sa fie descoperita si rezolvata cat de repede. Se poate, succes!

Irimia Ganceanu Oana 1:11pm Jan 30
Toti ne indruma sa mergem la psihoterapeuti dar o sedinta porneste de la 80 lei (cel mai ieftin) si e nevoie de cel putin 6 sedinte ca sa vada despre ce este vorba, pot fi si mai multe. Si eu am aceste temeri si stiu ce fel este sa traiesti cu aceste ganduri zi de zi, din ora in ora sa te gandesti doar la ce este mai rau… Nu toata lumea dispune de atatia bani si din aceasta cauza ramanem cu aceste idei negative pt ca nu stim cum sa procedam. Pacat ca nu ne poate ajuta nimeni …un site ceva …sau sa poti vorbi la telefon si sa depui bani intr-un cont ( dar sa fie sume mai modeste) …sau poate sunt care cer mai putin si nu stim noi. Eu sunt din Galati si mai ieftin nu am gasit…

Carmen Ontanu 1:49pm Jan 30
Poate este mult 80 lei, dar daca luati in considerare ca medicamentele pentru dumneavoastra si ulterior pentru copil, o sa coste si mai mult.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 2:37pm Jan 30
exista si posibilitatea de a face sedinte decontate de CNAS – prin psihologii care au contract cu CNAS. 80 lei x 4 saptamani = 320 lei/luna. In functie de situatie, aceasta suma inmultita cu nr de luni necesare rezolvarii unei probleme poate sa fie egal cu salvarea unei vieti, atat la propriu cat si la figurat. Toti intelegem ca este un efort financiar mai ales cand dorim un leac rapid si nu gandim ca investitie in persoana noastra si automat in cei apropiati.

Viorica Petrache 3:01pm Jan 30
Pentru cel care plăteşte e mult,pentru cel care cere este puţin. Din păcate, in România psihoterapia nu este decontata de casa de asigurari,se consideră un lux, iar anual mor mii de oameni prin suicid. Noi aici pe site- uri vă putem ajuta într- o oarecare măsură,însă unele probleme nu se pot rezolva doar cu câteva sugestii,de aceea vi se recomanda să mergeţi la psiholog. Va ajutăm si noi cu ce putem.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 3:06pm Jan 30
Casa de asigurari deconteaza anumite categorii de consiliere… incepand din iunie 2014 (daca nu ma insel)

Irimia Ganceanu Oana 3:06pm Jan 30
La veniturile unora din care mai scadem cheltuielile ..este destul de mult, cei ce o duc bine cu banii nu vor intelege niciodata. Asa e nu ne dorim sa ajungem la medicamente dar … Interesant cu cei care au contract cu CNAS …dar cum putem afla sau gasi?

Irimia Ganceanu Oana 3:10pm Jan 30
Cred … Si va inteleg si pe voi … Asta e viata pt unii. Daca ar fi sa alegem, toti am alege sa avem bani (munciti evident) dar ..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 3:10pm Jan 30
Ce puteti incerca este sa contactati direct Colegiul si sa solicitati o lista cu psihologii care deconteaza. http://www.copsi.ro/precizari-juridice-comunicate/comunicat-privind-extinderea-specialitatilor-si-serviciilor-psihologice-decontate-prin-sistemul-de-asigurari-sociale-de-sanatate

Mihaela Mangu 4:50pm Jan 30
Draga mea,prin chestia asta toate mamele cred ca trec in unele momente din viata.asta nu înseamnă ca ai o boala sau neapărat nevoie de un psihoterapeut.tu poti fi propriul tau psiholog.gândește-te ca Dumnezeu ti l-a dat ca sa va bucurati de el si sa crească mare sa aibă si el un rost in viata. Daca nu vroia să-l ai nu ti-l dădea.tu trebuie doar sa ai grija de el cum e mai bine.daca chiar crezi ca problema te depaseste atunci apelează la un psiholog.eu o visez pe fiica mea de multe ori ca moare.in ziua următoare nu mai sunt buna de nimic.dar asta înseamnă ca subconstientul meu lucrează di ca iubirea pentru copii depășește orice granița.ai încredere ca toate trec si o sa te bucuri iar de clipele frumoase cu el!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed