implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm un baietel de 6 ani care nu se obisnuieste la scoala. Nu a fost la gradinita deoarece m-am speriat de cat a putut sa planga dupa mine in prima zi…

Terapeuti RO 10:18am Jan 8
Mesaj:
Buna ziua,va rog mult sa m-a ajutati: am un baietel de 6 ani ,care nu se obijnuieste la scoala ,este in clasa zero .Mentionez ca nu a fost la gradinita deoarece m am speriat de cat a putut sa planga dupa mine in prima zi .Acum suntem in clasa zero cu ajutor din partea doamnei Directoare am participat la ore stand cu el in banca,a inceput al doilea trimestru si el tot nu vrea sa stea fara mine .sunt disperata ce pot sa fac?va multumesc!

Cristina Hazulea 10:55am Jan 8
scoala unde merge nu dispune de psiholog? in primul rand dvs trebuie sa va schimbati. trebuie sa taiati “cordonul ombilical” ( cel imaginar) nu copilul este atasat de dvs ci dvs ati fost prea atasata si l-ati invatat doar cu dvs. mergeti fara stres la scoala, vb fara sa pareti speriata sau stresata despre scoala, despre colegii de clasa, doamna invatatoare, despre ce o sa invete etc, nu l certati ca plange dupa dvs si cel mai important nu plangeti dvs . daca ati renuntat la gradi doar pt ca a plans….asta isi doreste si acum…acum sunteti din nou la gradinita( trebuie invatat fara mami care sta dupa el).
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile