consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 25 ani si am renuntat la job-ul meu de 4 luni, dar nu imi gasesc motivatia sa incep un job nou, imi este probabil frica de esec si respingere. Inca nu am terminat o facultate, repetand ultimul an de 2 ori (considerandu-l inca un esec in viata mea).

Terapeuti.ro 8:58am Dec 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna. am 25 ani, necasatorita si am anumite probleme pe care nu le gasesc rezolvarea. Am renuntat la job-ul meu de 4 luni, nu imi gasesc motivatia sa incep alt job nou, imi este probabil frica de esec si respingere, inca nu am terminat o facultate repetand ultimul an de 2 ori(considerand-ul inca un esesc in viata mea). Am ajuns sa fiu depresiva, si aspectul meu fizic ma deranjeaza si imi lipseste total motivatia.In viata setimentala am avut pe cineva insa niciodata nu m-a apreciat, mereu existau insulte la adresa mea, chiar am fost lovita de el insa l-am iertat mereu . Incerc foarte mult sa il ignor, dar mereu ma cauta. Am si datorii la banca, dar nu pot sa le fac fata iar uneori am ganduri de sinucidere . Chiar nu mai gasesc nici o rezolvare si simt ca cedez psihic !


Botezat-Antonescu Radu 9:03am Dec 14
inteleg ca toate au ajuns intr-in punct critic si ma gandesc ca o interventie specializata ar fi foarte indicata. Consulta medicul psihiatru pt ceea ce inseamna simptome si, ideal, ar fi indicat sa incepi o psihoterapie (poate te pot sprijini parintii o vreme?). Ma gandesc ca te poti stabiliza in timp si reangaja, poate sa termini si facultatea anul care vine? Curaj, se poate!

Tiberiu See 9:42am Dec 14
Bună ziua. Ceea ce ne povestiți dumneavoastră este o viziune pesimistă asupra unei vieți pe care o considerați dificilă. Din moment ce această stare durează de foarte mult timp, eu vă recomand o terapie pentru că această situație este determinată de experiențele anterioare ale dumneavoastră.
Cu stimă
Psih. Tiberiu Seeberger

Doina Zamfirescu 10:22am Dec 14
Subscriu la parerea colegilor mei de a incpe o terapie-cu ajutor material din partea parintilor-pentru a iesi din acest cerc vicios pe care il descrieti. Exista solutii.

Pascu Viorica 3:52pm Dec 14
Subscriu la indemnul colegului de a consulta mai intai un medic psihiatru pentru starile de deprimare, dupa care cauta in oras anumite Asociatii de profil care ofera gratuit consiliere psihologica si psihoterapie! Ai nevoie de ajutor specializat, chiar si pentru putin timp, pentru a te “redefini” si a avea motivatie si puterea de a depasi problemele! Succes! Se poate reusi!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile