Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Pentru ca nu reusesc sa ii spun mamei mele ce am de spus, fata in fata, si pentru ca sunt plina de frustrari mi-am scris gandurile pe foaie si intentionez sa i le dau sa le citeasca. Dar la ultima cearta m-a amenintat pe mine si pe sotul meu ca se sinucide.

Terapeuti RO 10:19am May 27
Mesaj:
Mama mea are 48 de ani si a trecut de al 2 lea divort in urma cu 2 ani. Atunci sotul meu si cu mine am decis sa ne luam casa si sa o luam si pe ea cu noi. Am achizitionat casa astfel incat sa avem apartamente diferite pentru a nu ne priva de intimitate si tabieturi. De cand am inceput constructia mansardei (adica 9 luni) ea a stat numai cu noi pe acelasi nivel si desi inainte aveam o relatie ok acum am ajuns sa nu ne mai intelegem deloc. Certurile s-au intetit si lucrurile au degenerat destul de mult. Multe frustrari s-au acumulat pe toate partile: la mine, la ea, la sotul meu nici nu mai spun….saracul a inghitit enorm in perioada aceasta. Mentionez ca mama a fost crescuta de la 5 ani de o stramatusa, mama ei a dat-o dea casa pentru ca decedase bunicul meu si nu mai facea fata cu cei 4 copii. Casnicia nu tatal meu nu a fost una usoara si nici al 2 lea mariaj nu a tinut mai mult de 4 ani (8 ani de relatie in total). Eu, pentru ca nu reusesc sa ii spun ce am de spus in fata si pentru ca sunt plina de frustrari mi-am scris gandurile pe foaie si intentionez sa i le dau sa le citeasca. DAR, intrebarea pt dvs, tinand cont ca la ultima cearta m-a amenintat pe mine si pe sotul ca se sinucide, cica din cauza noastra (doar ca noi nu reusim sa intelegem ce-i facem), nu as vrea sa fac mai rau cu aceste foi, sa i le da sau NU????. Sunt convinsa ca este intr-o depresie si am i-am spus sa se duca la psiholog sa incerce sa-si rezolve problemele dar nu cred ca m-a ascultat, ca de obicei, insa nici eu nu mai pot tine in mine pentru ca simt ca explodez. Regret enorm decizia de a o lua sa stea cu noi, dar din pacate acum nu prea mai pot da inapoi. Credeti ca as putea trimite cumva acele pagini sa fie citite si de cineva de specialitate? Multumesc anticipat pentru sfaturi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita