consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Pe un grup de mess în care eram cu 3 prieteni am postat poze tâmpite cu mine, chiar și filmulete, doar pentru a atrage atenția. Când am crescut, mi-am dat seama cât de greșite sunt. Știu ca trebuie sa mi le asum, dar mi-e frica sa nu ajungă pe mâini gresite…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online:

Bună. Acum o zi mi-am amintit de existenta a unui grup pe mess în care eram cu 3 prieteni. Problema este ca este foarte vechi și mi-am dat seama ca postam doar tâmpenii și poze tâmpite cu mine, chiar și filmulete doar pentru a atrage atenția. Cum am crescut, mi-am dat seama cât de greșite sunt. Deși nu am mai discutat pe acel grup și nici nu am mai avut vreo activitate, simt ca mă macină acele discuții și poze. Știu ca trebuie sa mi le asum,dar mi-e frica sa nu ajungă pe mâini gresite. Ce ar trebui sa fac, sa îmi rog acei prieteni sa șteargă grupul din telefonul lor sau sa încerc sa șterg din telefonul lor pe ascuns. Am impresia ca dacă le cer sa șteargă nu o sa vrea. Sau ar fi mai bine sa uit de existenta acelui grup și sa ignor ideea ca pozele pot ajunge pe internet. Dacă știți alta modalitate în care sa fac sa dispară grupul și din telefoanele lor, este binevenita.

  • Cristina Anghel
    Cristina Anghel Buna ziua! In primul rand, eu as cauta solutia practica: sa le sterg de pe grup. Azi, in functie de tipul grupului, multe se pot sterge. Apoi: daca prietenii nu au abuzat de acele poze, inseamna ca sunt civilizati. Nu este exclusa posibilitatea de a seintampla, dar totusi e mica. Va recomand o discutie cu prietenii doar face to face, dupa ce ati petrecut o zi (dupa-amiaza) draguta impreuna si vor fi deschisi sugestiilor dvs si mai empatici. Altfel, nu m-as aventura sa ii rog.
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu din punct de vedere tehnic cred ca cel mai eficient ar fi sa contactezi departamentul de suport al acelei aplicatii si sa le spui ca doresti ca anumite mesaje si media sa dispara si cum se poate face acest lucru. Daca ne intrebi ce poti face din punct de vedere emotional atunci ma gandesc ca ar fi bine sa lucrezi cu acest sentiment pe care il porti in legatura cu actiunile tale din trecut si intr-un final sa iti accepti si greselile care in acest moment spui ca nu te mai definesc (?). Pe principiul ‘am greshit si imi asum’. Daca vrei sa aprofundezi poti oricand apela la un terapeut. Curaj si succes!
  • Monica Enescu
    Monica Enescu Cred ca teama ta este destul de mare si in primul rând nu stii cum sa o gestionezi. Te-aș întreba care este relația cu prietenii tai in prezent? Ai încredere în ei? Poti discuta cu ei despre ce te frământă? Crezi ca ei ar face ceva care sa te compromită? Ei au postat poze pe acel grup sau ai fost doar tu? Ai incercat sa intrii si sa le ștergi de acolo chiar tu?


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed