consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 57 de ani si am intalnit un barbat care m-a atras prin inteligenta, dar nu ii inteleg comportamentul. Ne-am intalnit de 3 ori dupa care a urmat o intrerupere de o luna, spunand ca e detasat in alta localitate.

Terapeuti.ro 7:40am Oct 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sunt divortata de 29 ani, cu 3 relatii indelungate pana la varsta actuala, 57 ani. Dupa ultima relatie, terminata prin decesul partenerului, nu am avut curajul sa incep o alta relatie decat dupa 7 luni. Acum am intalnit un barbat care m-a atras mai mult prin inteligenta sa, dar nu numai, amandoi avand studii postuniversitare, dar nu-i inteleg comportamentul. Ne-am intalnit de 3 ori dupa care a urmat o intrerupere de o luna, in sesnsul ca nu ne-am mai vazut dar ma suna zilnic. Motivul invocat fiind functia pe care o are. E detasat in alta localitate, el fiind din Bucuresti. In urma unor discutii, spune ca ii plac, ca il interesez ca persoana, altfel nu ma mai suna, dar pentru a stabili o relatie indelungata, trebuie sa cunoasca bine femeia. Chiar mentioneaza ca nu numai sexul e prioritar ci intelegerea spirituala, pentru el, conteaza mai mult. Nu stiu cum sa procedez. Pana acum am continuat jocul dar simt o nesiguranta. Imi este frica sa nu am o deceptie. Deja am trecut prin momente grele cum am spus mai sus si nu cred ca mai pot face fata. As avea nevoie de o parere. Multumesc anticipat.


Botezat-Antonescu Radu 8:01am Oct 28
parerea mea este ca s-ar putea sa va fi pripit in a avea aceasta relatie; poate este prea curand, poate 7 luni nu au fost suficiente? Daca simtiti ca este mai bine sa fiti mai prudenta, atunci poate ar fi bine sa va ascultati instinctele. Succes!

Doina Zamfirescu 8:27am Oct 28
Poate ca vedet intrarea intr-o relatie in mod diferit. Daca simtiti ca investiti prea mult poate este nevoie sa incercati sa va protejati pana vedeti cum stau lucrurile.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile