Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Va rog sa ma ajutati in privinta unor probleme legate de insomnia de lunga durata. Sunt fara motiv aceste insomnii si nu reusesc nici spre dimineata sa adorm. Cu problema aceasta ma confrunt de cativa ani.

Terapeuti.ro 8:30am Apr 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua,

Va rog din inima daca ma puteti ajuta in privinta unor probleme legate de insomnia de lunga durata, mai grav ca sunt fara motiv aceste insomnii…este drept ca atunci cand dorm in alta parte de cat acasa nu reusesc sa adorm, foarte rar se intampla dar grav este ca nici in chirie unde stau nu ma mai prinde deloc somnul, efectiv nu reusesc nici spre dimineata sa adorm,nu stiu ce mai inseamna sa-mi fie somn, analizele se sange sunt ok, poate ar trb sa fac alte analize neurologice, nu stiu dar cu problema aceasta ma confrunt de cativa ani excluzand cateva luni ….sunt foarte sensibila la zgomot,si sa dorm cu cineva in pat imi creaza probleme(si o respiratie putin accentuaata ma tulbura) am incercat sa-mi impun sa nu ma mai conditionez si sa zic ca pot dormi oricum…dar se pare ca nu are efect…totusi tind sa cred ca e pe sistem nervos tot acest haos, vreau sa-mi gasesc echilibrul sa vad unde este problema. Sper ca ma poate ajuta un specialist in domeniu, mentionez ca ma incerc
at toate metodele aceatsea care circula pe internet…si la mine cel putin nu au avut efect.Am nevoie inainte de toate cred de o analiza mai amanuntita…pe care nu stiu unde sa o gasesc. Va multumesc din suflet si sper ca o sa ma puteti ajuta!


Doina Zamfirescu 9:28am Apr 24
Faceti si analize neurologice si daca acestea sunt ok este posibil sa fie vorba despre o problema la nivel psihologic. Cauzele psihologice care conduc la insomnie sunt multiple, de aceea va sugerez sa apelati la un terapeut. Succes!

Ionel Goidescu 11:54am Apr 24
Un ceai de Roinita cu o ora anainte de culcare merge bine ?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita