Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost indragostita numai de femei si nu m-am simtit niciodata atrasa de baieti. Mi-au parut mereu o specie intraductibila, in frunte cu tatal meu. Am incercat relatii sexuale cu ei, dar nu am simtit decat sila. Oare sunt lesbiana?

Terapeuti.ro 9:01am May 7
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Sunt o persoana de sex feminin si 21 de ani.Pana la varsta asta am fost indragostita numai de fete sau femei.Nu m-am simtit niciodata atrasa de baieti. Mi-au parut mereu o specie intraductibila in frunte cu tatal. …cu toate acestea am incercat si relatii sexuale cu ei dar nu am simtit nimic. Doar sila…Oare sunt lesbiana?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:16am May 7
ai incercat sa discuti cu fete/femei gay? ma gandesc ca cineva care a trait ce ai trait si tu iti poate da raspunsuri mult mai clare. Din punct de vedere psihologic putem discuta mult si bine… cum ar fi relatia cu tatal tau care este posibil sa iti fi blocat accesul emotional catre barbati (zic asta pt ca pari nesigura de propria sexualitate)… dar astea sunt discutii teoretice pe care le poti explora cu un terapeut (poate chiar un sexolog). Se poate, succes!

Roxana Mischianu 10:11am May 7
Aceasta hotarare iti apartine. Este vorba despre preferinta ta sexuala. Asumati-o.

Fanache A. Remus 12:14pm May 7
Cred ca in adancul tau stii exact ce vrei si ce iti place, esti doar nehotarata din cauza “normelor sociale” si a conceptiilor rigide pe care probabil le ai in mediul tau social. Cand vei fi pregatita nu o sa iti mai pui astfel de intrebari, ci vei face cum crezi si simti tu ca e mai bine pentru tine fara sa te mai afecteze ce zice lumea. Incearca insa sa cauti persoane deschise la minte cu care sa discuti si sa vezi cum e mediul lor. Pe de alta parte fi deschisa, nu se stie niciodata cand o sa intalnesti persoana de care o sa te indragostesti cu adevarat (indiferent ce sex o sa aiba acea persoana)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita