implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urma cu doi ani am fost admisa la un liceu de prestigiu, unde insa primeaza nu cunostintele, ci starea materiala…

Terapeuti RO 8:45am Oct 24
Mesaj:
Buna seara,

Am o problema care a afecteaza de ceva timp.In urma cu doi ani am fost admisa la un liceu de prestigiu di orasul meu unde primeaza nu cunostintele ci starea materiala.Motiv pentru care imi afecteaza increderea in sine deoarece nu am o stare materiala extraordinar de mare si vazand performantele colegilor mei apare un complex de inferioritate eu pana la admiterea la liceu fiind un elev premiant.Atitudinea profesorilor fata de mine si de cei ca mine este una care lasa de dorit si vazand si asta ma simt de parca nu ma pot ridica niciodata la nivelul asteptarilor mele,a profesorilor si a parintilor mei.Am o teama teribila de anumite ore si de multe ori ma rog sa dispar de pe foile catalogului si numele meu sa nu fie precizat in orele respective,deoarece odata chemata la tabla fiind o fire mai emotiva si vazand ca ma incurc la anumite notiuni ma pierd cu totul,profesorii incep sa ridice tonul vocii si atunci nu mai sunt capabila sa spun mare lucru aparand acel complex de inferioritate.Si imi pare rau ca vad diferenta de comportament a profesorilor fata de cei ca mine si de ceilalti colegi.Uneori incep sa plang fiindca simt ca nu pot depasi situatia.La inceput era oarecum frumos dar in ultima vreme de cate ori calc pragul liceului apare sentimentul de frica,frica de a nu dezamagi pe mine,pe parintii mei si chiar pe profesori acesta frica transfrmandu-se incetul incetul in teroare.As avea nevoie de un sfat care imi poate schimba felul in care gandesc si care ma va ajuta sa trec peste momentele de frica si de inferioritate.Multumesc anticipat!


Diana Fotin 9:17am Oct 24
Timiditatea,anxietatea si prob.de adaptare sociala si cele de relationare si comunicare apar in perioada adolescentei.Poti apela la psihologul liceului pentru sedinte individuale de consiliere unde vei afla multe raspunsuri la intrebarile tale.Poti participa la grupuri de analiza si dezvoltare personala pentru adolescenti unde cred ca te vei simti in siguranta si te vei redescoperi.Te afli intr-o perioada foarte frumoasa a vietii tale si ai multe de aflat si de facut.E perioada cand inveti,descoperi,experimentezi si petreci mult timp cu prietenii.Succes!

Flor Costa 5:56am Oct 25
Gandeste-te ca tu ai intrat la liceul ala pe meritul tau nu pe spatele parintilor. Ai reusit chiar daca acasa o duci mai greu, poate nu ai sa mananci intotdeauna ce ai avea chef, sau nu ai bani de ce carte vrei sa-ti cumperi sau ai tai nu au avut bani de meditatii. Tu vei reusi in viata in ciuda lipsurilor materiale. Da, ceilalti vin mai bine imbracati, au telefoane mai bune, ies la bere fara da isi puna pb de 10 lei. Asa si ?!
Sunt o mama care are 2 baieti si unul dintre ei a fost la un liceu de fite din B. Intr-o zi cand i s-a rupt un bocanc a mers cu unul maro si cu unul negru. Au ras de el o zi, doua si apoi au descoperit… Ca el e diferit. Da, el era diferit. Da, el era special. Daca ai merge in alte tari ai vedea ca normalitatea este sa economisesti, sa te imbraci decent si chiar daca ai bani sa nu arati acest lucru. Mandria este o prostie in general, dar mandria de a avea si acheltui bani nemunciti este o idiotenie. Singura bogatie este cunoasterea pt ca asta te va ajuta sa o iei de la capat de mai multe ori in viata. Schimba-ti atitudinea si ai incredere in tine pt a genera o alta atitudine si la ceilalti. Cand mergi catre scoala gandeste-te ca esti unic( si chiar asa e, nu mai e nimeni pe lume ca tine)
Trage aer in piept, trage umerii si ridica capul sus. Vei izbandii !
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile