consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut o copilarie cu abuzuri fizice si chiar mai mult, doar ca imi este foarte rusine sa vorbesc de acest lucru. Din cauza acestui lucru tot timpul mi-am cautat un prieten/iubit care sa ma scoata din acel mediu, care sa ma vindece, ca un fel de salvator.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua,
am 33 de ani si pot spune ca nu am avut o copilarie fericita, ci mai degraba una cu abuzuri fizice si chiar mai mult, doar ca imi este foarte rusine ca sa vorbesc de acest lucru. Din cauza acestui lucru tot timpul mi-am cautat un prieten/iubit care sa ma scoata din acel mediu, care sa ma vindece, ca un fel de salvator. Aceasta cautare proprie s-a intamplat mai ales in perioada studentiei si in cele din urma am gasit pe cineva. Relatia pe care am avut-o cu aceasta persoana a avut la baza 100% interesul meu de a scapa de acasa, de a avea siguranta financiara si acel cineva care poate sa imi rezolve anumite probleme. El era ca un fel de scut, adica nu mai simteam frica. A existat si atractie fizica, el aratand bine, am avut chiar si sentimente, doar ca la un moment dat am vrut ca sa ii spun ceea ce mi s-a intamplat si m-am lovit de un zid de indiferenta, ceea ce m-a durut extrem de tare si am renuntat la aceea relatie. Acum simt din nou foarte multa frica si nu stiu cum sa ii fac fata.
Mi-as dori sa ma simt fericita si atat! Ma simt foarte dezamagita de ceea ce s-a intamplat, am avut foarte multa incredere si nu credeam ca vreodata mi se va intampla ceva atat de crud. In prezent sunt singura si as vrea sa depasesc momentele cand resimt foarte multa frica si nu mai pot sa-l sun, as vrea sa ma vindec de frica ce sa fac?Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed