consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tatal meu a fost mereu o persoana rea, avara, rau la suflet, bautor de vin si altele.

Terapeuti RO 12:15pm Oct 28
Mesaj:
Am 27 de ani si locuiesc cu parintii si cu sora mea. Din totdeauna tatal mea a fost o persoana … rea, avara, rau la suflet, bautor de vin si altele. Pana azi am incercat sa suport toate scandalurile facute de el si toate agresiunile asupra mamei si asupra noastra. Mi se intampla noaptea sa zisez ca o bate pe mami sau pe sora mea si ma trezesc plangand, plina de ura. Azi am avut iar scandal pt ca nu vine un verisor din partea mamei sa ne puna gresia la casa.Acest verisor ne face mai ieftin dar acum a prins un apartament de facut si s-a duc acolo pt ca ia mai multi bani si numai vine la noi,iar noi luaseram saci de ciment si ce mai trebuia si tatal meu face scandal in fiecare zi de o luna si ceva ca nu vrea verisorul sa vina sa ne faca si ca i se intaresc sacii. Ne zice ca daca se intaresc ne pune sacii in farfurie si ne obliga sa-i mancam. Azi a dat in mami si in mine , ne-a trantit, pt ca nu vine verisorul din partea lu mami. A dat cu telefonul , telefon care a fost cumparat de mine , de proasta de mine. Ne-a amenintat ca ne oamoara, iar eu cred ca de cat sa ma omoare el mai bine mor eu. Fac un accident cu masina si mor. Acum o ora era gata sa ma ridic si sa plec cu masina cu acest gand.Doar ca ma retinea un alt gand. Nu pot sa o las pe mami aici singura. Ma doare sufletul si inima cand o vad ca plange si ca sufera. Eu trebuia sa fiu cea care am grija de ea, de sora mea, de cei doi frumosi papagali pe care ii am, dar nu stiu daca o sa pot pt ca in anumite momente…numai pot si poate o sa cedez. Imi pare rau pt ca in ultimul timp cand mergem pe afara privind pomii si tot ce era in jurul meu ma faceau sa cred ca viata e asa frumoasa… iar eu trebuie sa renunt. Maine vaf i din nou scandal. Ce pot sa fac? Sa stau sa dea in mami si pt ca ma bag sa dea si in mine sau sa iau ceva sa-i dau una sa-l omor? As face asta, totul s-ar termina cu bine asa dar nu pot pt ca viata e frumoasa si trebuie sa ma marit pentru un an si am o meserie frumoasa si nu vreau sa renunt la ele si sa stau in puscarie. Dar nici nu pot sa ma marit si sa o las pe mami cu acest drac.

Miky Roxana 11:08am Oct 30
O solutie legitima pentru aceste abuzuri domestice ar fi reclamarea incidentelor catre sectia de politie de care apartineti dvs. Cred ca apelul catre autoritati este o solutie mai viabila si mai sanatoasa in locul celor de suicid sau omucidere. Mama dvs de asemenea , va trebui sa decida in privinta relatiei sale cu tatal dvs, adica sa tolereze in continuare comportamentul agresiv sau sa i se impotriveasca – tot pe cai legale. In final, atat dvs cat si mama dvs sunteti persoane adulte , responsabile fiecare de modul cum doriti sa va traiti viata si de asemenea , trebuie sa fiti constiente ca puteti alege persoanele si relatiile de care vreti sa va bucurati si pe care doriti sa le evitati.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier