consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tatal meu nu se mai odihneste cum trebuie de 3 ani si de atunci a innebunit complet. Vine la usa mamei mele, urla si da cu pumnii in usa, spunand ca face vrajitorii sau ca ii pune ceva in mancare, o da afara din casa.

Terapeuti.ro 8:20am Oct 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! tatal meu,de 3 ani nu se mai odihneste cum trebuie si de atunci a inebunit complet. De un an de zile seara cand nu poate adormi ii sare tandara si vine la usa maica-mii si urla si da cu pumnii in usa cum ca ea ii face vrajitorii sau ca ii pune ceva in mancare,o da afara din casa si spune ca nu avem ce cauta in casa lui. Am chemat si politia dupa saptamani de stat prin vecini,evident fiind prieteni nu i.au facut nimic iar declaratiile surorii mele si a maica.mii au disparut iar la apelul la 112 s-a pus concluzia intelegere la fata locului. Eu sunt studenta nu mai stau acolo doar o data la 2 saptamani ma duc pentru o zi, intr-un final l-am convins sa ne lase iar in casa. Acum sora mea a plecat si ea in alt oras si mami a ramas singura cu el in casa. Acum o luna si ceva el a ajums la spital cu arsura la picior,din cauza calmantelor, cred,ne-am inteles foarte bine si cu mami s-a inteles ,s-a impacat si cu sora mea care nu vorbea cu el din vara de cand a dat-o noaptea afara din casa..
Cum as putea,unde ar trebuisa depun o declaratie sau vreo hotarare pentru un consult psihologic? El la inceput cand a vazut ca nu poate dormii a fost la doctora si i s-au dat pastile dar pe numele bunicii mele ca astfel nu ar mai fi avut voie sa conduca,dar nu a luat tratamentul pe scuza ca il omoara in somn acele pastile.Cum pot sa dovedesc si cui trebuie ca el chiar are probleme ?


Botezat-Antonescu Radu 8:25am Oct 26
este nevoie de o interventie psihiatrica in prima faza! Problema este ca daca nu coopereaza nu poate fi fortat decat in anumite situatii. Apelati la un avocat cu experienta in asmenea probleme de familie si incercati intre-timp sa o protejati pe mama voastra. Curaj!

Luiza Brinza 2:18pm Oct 26
In Romania nimeni nu poate obliga adultul la un consult psihiatric decat Instanta de judecata, daca este vorba de fapte ce incalca legea. O alta posibilitate este ca atunci cand persoana se manifesta in criza, sa solicitati serviciile ambulantei, chiar la 112, cu precizarea catre medic a nevoii de interventie psihiatrica. Si calea pasnica si de dorit este aceea ca persoana insasi sa fie ajutata sa constientizeze nevoia de sprijin de specialitate. Cu ganduri frumoase, succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed