Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm avut o relatie de 8 ani, amandoi avem 22. La inceput a fost totul frumos, insa cu timpul el a inceput sa se schimbe, sa joace la jocuri de noroc, sa fie din ce in ce mai nervos cu toata lumea si violent cu mine.

Terapeuti.ro 6:43am Oct 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastra,eu am avut o relatie de 8 ani cu un baiat. La inceput a fost totul frumos,eram niste copii insa cu timpul a inceput sa se schimbe, sa joace la jocuri de noroc sa fie din ce in ce mai nervos cu toata lumea in special cu familia. Am inceput sa ne certam foarte des si sa fie destul de violent. Ne am despartit timp de doua luni in timp ce el a vorbit cu alte fete si eu cu un alt baiat. Acum cateva zile a venit la mine sa vorbim iar in timpul acesta baiatul respectiv mi a trimis un mesaj si a vazut. De acolo a inceput totul, a inceput sa ma ia la bataie cu pumni picioare si palme,norocul meu a fost ca a venit mama mea la timp. Acum el ma cauta si mi spune ca ii pare rau ca si a iesit din fire insa meritam durere pentru ceea ce i am facut. Il iubesc,o parte din mine vrea sa se intoarca la el,alta nu! Mama imi spune ca odata ce a ridicat mana o va face mereu indiferent cate pareri de rau are! As dorii un sfat daca se poate, va
multumesc! Mentionez ca amandoi avem 22 de ani.


Botezat-Antonescu Radu 7:15am Oct 3
sfatul meu este sa te feresti de acest individ… este periculos (si aparent nu se trateaza). Expresia ‘ ii pare rau ca si a iesit din fire insa meritam durere pentru ceea ce i am facut ‘ nu are ce cauta intr-o relatie sanatoasa. Stai pe langa mama ta pana trece acest impas, fa-ti un partener echilibrat care sa te creasca, nu sa te distruga! Curaj, se poate! ;)

Åžtefi Åžtef 7:16am Oct 3
Mama ta are dreptate :) . Parerea mea (ca om de rand, nu specialist) este ca indiferent de cat rau i-ai facut (sa zicem) nu are nici un drept sa dea in tine. Nu are ce cauta violenta intr-o relatie normala bazata pe incredere, iubire etc.

Florea Elena Roxana 3:37pm Oct 3
Mama ta are dreptate. Atat pot zice

Psiholog Daniel Mois 2:44pm Oct 5
Nu inteleg de ce iti doresti o relatie cu o persoana de genul asta. nseamna ca ai un tipar masochist, si ai de lucru!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 436 raspunsuri primite pentru 80 intrebari)