Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat



Sunt instructor de aerobic (kangoo jumps) si desi nu duc lipsa de clienti, simt ca nu sunt o persoana populara si nu atrag prin felul meu de a fi. Am avut o copilarie marcata de relatia foarte dificila a parintilor mei…

Terapeuti RO 11:55am Jan 12
Mesaj:
Buna ziua,
Voi prezenta pe scurt problema mea. Sunt instructor de aerobic (kangoo jumps) si, desi, nu duc lipsa de clienti, simt ca nu sunt o persoana populara si nu atrag prin felul meu de a fi. Mentionez ca am avut o copilarie marcata de relatia foarte dificila a parintilor mei, care, desi sunt inca casatoriti, m-au determinat sa apelez la tratament terapeutic cu antidepresive. Ambii parnti, luati independet s-au purtat ireporsabil cu mine, ceeea ce a generat o contradictie in felul meu de a fi. As dori cateva sfaturi, pertinente, despre cum as putea masca frustrarile mele si a fi capabil sa transmit o atmosfera pozitiva clientilor mei. Va multumesc!

Doina Zamfirescu 12:00pm Jan 12
Puteti probabil sa le mascati insa cu siguranta o solutie mult mai buna ar fi sa le rezolvati. Niste ore de dezvoltare personala (sau terapie) v-ar ajuta sa intelegeti ce se intampla si sa va accesati resursele pentru a face schimbarea dorita. Succes!

Silvia Steliana 12:33pm Jan 12
Uneori, reusim intr-adevar sa ne ascundem frustrarile. Totusi, nu cred ca este o solutie pe termen lung, frustrarile nu dispar doar pentru ca le-am “bagat sub preș”. Va recomand sa luati legatura cu un psihoterapeut. Toate cele bune!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 1:01pm Jan 12
de acord cu colegele mele! Incepeti un proces de dezvoltare personala prin psihoterapie prin care sa puteti debloca/depasi impasul in care va aflati. Se poate, succes!

Onetiu Florin 3:04pm Jan 12
Nu trebuiesc mascate frustrarile ci rezolvate. Daca doriti ajutor contactati-ma in prv.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed