consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copiii mei se bat 24 din 24, sunt cu nervii la pamant, ma enervez foarte repede si din orice pe ei, as dori ceva de calmare, dar am tot luat ba una, ba alta, dar fara niciun rezultat.

Craciun Carmen 9:04pm Feb 1
Mesaj: Buna seara! Numele meu este Carmen, sunt casatorita si am doi baieti in varsta de 7 ani si 8 luni si cel mic 7 ani ! M-au disperat pur si simplu nu mai stiu ce sa le fac , se bat 24 din 24 sunt cu nervii la pamant, ma enervez foarte repede si din orice pe ei, as dori ceva de calmare dar am tot luat ba una ba alta,dar fara nici un rezultat, va rog dati-mi nu sfat cum sa procedez cu ei,dar si cu mine! Va multumesc!

Botezat Radu 1:48pm Feb 2
cel mai bine ar fi sa mergeti sa va sfatuiti cu un psihoterapeut de familie/copii. Va poate invata si explica multe. Daca simtiti ca ar fi nevoie sa discutati mai pe larg despre viata dvs, ideal ar fi sa faci si dvs cateva sedinte de psihoterapie indiviruala, nu are cum sa strice :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile