consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Vecina îmi pune pachete de gunoi sub uşă, comentînd că sunt o răpănoasă şi că din cauza că nu-mi duc gunoiul se răspîndesc infecţii. Cînd eram fată mare era destul să mă întîlnesc cu un băiat şi cum îl vedea, striga în urma lui cuvinte murdare despre mine. Am ajuns că aş vrea să o lovesc ca să-şi închidă gura cea murdară?

Terapeuti.ro 7:38am Jun 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Vă rog să mă ajutaţi să scap de această povară. Vecina pîndeşte cînd plec de acasă sau la ţară, îmi pune pachete de gunoi sub uşă, cheamă vecinii şi le arată comentînd că sunt o răpănoasă şi că din cauza că nu-mi duc gunoiul se răspîndesc infecţii. Aceasta se repetă de ani de zile. Cînd eram fată mare era destul să mă întîlnesc cu un băiat şi cum îl vedea, striga în urma lui cuvinte murdare despre mine. A doua oară băiatul nu mai venea.Acuma sunt căsătorită şi totul continuă cu intenţia de a ne despărţi, a face scandal între noi. Spuneti vă rog frumos cum pot proceda ca să-mi calmez nervii, deoarece am ajuns la condiţia cînd aş vrea să o lovesc ca să-şi închidă gura cea murdară a ei. Vecina este divorţată, nu lucrează, creşte singură copilul de mic.


Cristina Anghel 8:15am Jun 14
De ce face asa ceva? Sunteti in relatii proaste? Puteti chema politia? Puteti sa va mutati? E greu de dat un sfat, situatia este neclara.

Botezat-Antonescu Radu 8:22am Jun 14
hartuirea se pedepseste de lege. Consultati un avocat si eventual politia. Daca lucrurile stau asa cum spuneti atunci luati masurile legale necesare. Succes!

Caius Ionescu 9:28am Jun 14
Astfel de lucruri sunt de competenta politiei, dar trebuie sa va asigurati ca aveti martori, de preferat din afara familiei. Cu vreo 30 de lei puteti sa cumparati o camera video falsa sa o puneti la usa, in caz ca nu va permiteti una reala.

Victorita Maria Raducan 12:28pm Jun 14
Iti spun acelas lucru, fa o plangere la politie.fara intarziere. Si eu am fost hartuita de un individ, am facut plangere la politie, am fost in audienta la comandant iar individul a disparut ca prin farmec. Stiu ce inseamna.

Violeta Lina 8:22pm Jun 14
Am avut o situatie similara locuind la bloc. A durat cativa ani dupa care a fost nevoita sa se mute. Daca nu se muta ea, probabil o faceam eu.

Marius Dumitrescu 6:23am Jun 15
impumutati o camera de supravegere ….

Anca Dincă 1:00pm Jun 15
Ati discutat vreodata cu vecina,sa o intrebati direct de ce are acest comportament? Puteti incerca sa apelati la un mediator, poate se va linisti asa vecina. In caz ca nu,veti avea dovada ca ati incercat pe cai amiabile sa rezolvati problema. Succes!

Alexandra Birca 2:53pm Jun 15
Atunci cînd noi nu stim sa impunem celorlalți anumite limite si nu stim sa ne apărăm “granițele “, ce vor face ceilalți? ne vor abuza. pentru că în esență ii lăsăm noi sa faca acest lucru. în momentul cînd iei atitudine față de cine esti si spui STOP abuzului ( prin comportamente concrete si hotărîte ) ceilalți vor invata sa te respecte, pentru că vei invata si tu astfel sa te respecți pe tine. Mult succes❤

Terapeuti.ro 9:02am Jun 18
RASPUNS DIN PARTEA PERSOANEI CARE A PUS INTREBAREA: “Buna ziua, Vă mulţumesc mult pentru răspunsuri.”


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile