consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul nu suporta sa auda fetitele ca plang, le ia imediat in brate si asa le adoarme. Cum sa il fac sa inteleaga sa nu le mai ia in brate asa repede?

Terapeuti RO 4:38pm Feb 1
Mesaj:
buna ziua,
am si eu cateva neintelegeri cu sotul meu la adresa copiilor ( gemeni in varsa de 1 an ) si anume : sotul nu suporta sa le auda ca plang si le ia imediat in brate si asa le adoarme. In cursul saptamanii cand el este la servici fetele adorm singure in patutul lor zicandu – le povesti ( pana adorm mai plang un pic sa se le iau in brate dar le distrag atentia cu povestea si uita ). Cum sa il fac pe sotul meu sa inteleaga sa nu le mai ia in brate asa repede.

Catalina Negrea 5:12pm Feb 1
Sugerati-i metoda dvs;)

Adevents Unu 11:27am Feb 2
Uneori, parintii echilibreaza intre ei rolurile “good cop – bad cop” astfel incat copiii sa primeasca doza corecta de educatie prin disciplina, dar si de afectiune, prin alint.Poate ca intr-adevar, acum, rolurile Dvs. sunt echilibrate si poate fi lasata asa situatia, fara sa interveniti…
Desi disciplina este foarte necesara, totusi copiii au si nevoia de rasfat si de sentimentul ca orice ar face sunt dragaliti, asa ca sotul poate face acest rol pentru ei, in vreme ce Dvs contribuiti la educare prin stabilirea de reguli :) E armonios, astfel si pt Dvs si pentru ele.
Mult succes!Cu drag,

Cristiana Dragomir
Terapeut dezvoltare spirituala si armonizare energetica

Tel: 0746 165 813
Fax:0336818699
Facebook id:CristianadragomirconsilierdezvoltarepersonalaLoading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile