consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am si eu cateva neintelegeri cu sotul meu la adresa copiilor, gemeni in varsta de 1 an.

Terapeuti RO 4:39pm Feb 1
Mesaj:
buna ziua,
am si eu cateva neintelegeri cu sotul meu la adresa copiilor ( gemeni in varsa de 1 an ) si anume : sotul nu suporta sa le auda ca plang si le ia imediat in brate si asa le adoarme. In cursul saptamanii cand el este la servici fetele adorm singure in patutul lor zicandu – le povesti ( pana adorm mai plang un pic sa se le iau in brate dar le distrag atentia cu povestea si uita ). Cum sa il fac pe sotul meu sa inteleaga sa nu le mai ia in brate asa repede.

Elena Florea 4:48pm Feb 1
Spuneti-i sotului dumneavoastra ca fetele nu vor mai intelege nimic din abordarile diferite in ceea ce priveste adormitul fetitelor si ca el practic inlatura toata munca dumneavoastra din timpul saptamanii de asemenea este sanatos ca fetitele sa adoarma in patut si nu brate. Ii mai puteti spune ca dumneavoastra intelegeti ca el este obosit, insa este nevoie ca amandoi sa cooperati in cresterea copiilor. Toate bune psiholog Elena Florea

Catalin Lazar 7:20pm Feb 1
Cred ca la 1 an e ok sa fie luate în braţe, au nevoie de asta :)

Marlena Zelenka Erdei 8:51pm Feb 1
dar de ce sa nu fie luate in brate? daca nu acum , atunci cand? afectiunea se manifesta cel mai bine in acest mod :)

Viorel Mocanu 9:54pm Feb 1
“sotul nu suporta sa le auda ca plang si le ia imediat in brate si asa le adoarme.”… cind sotul dumneavoastra e acasa… invatati-l povesti sa le spuna micutelor si asa se rezolva cu luatul in brate… credeti ca omul mai are timp de povesti? daca le spune copilelor, pentru dumneavoastra nu va mai ramine nici-o poveste de spus … :)

Cristina H. B. Docan 6:31am Feb 2
Cunosc o mama al carei copil are acum in jur de 20 de ani. Si in ziua de astazi, ea regreta si are remuscari pentru ca, invatata fiind “sa nu ia copilul in brate, ca-l invata asa!!!”, il lasa sa plinga in patut… Sa cresti gemeni este o provocare extraordinar de mare! Va tin pumnii, sa iesiti cu bine din perioada aceasta, in care copiii au atita nevoie de dumneavoastra – si care, totusi, trece atit de repede… Iar daca sotul dumneavoastra isi gaseste resursele necesare sa aline copiii – doamna, lasati-ma sa va spun de-a dreptul: L-ati prins pe Dumnezeu de-un picior!

Botezat Radu 8:15am Feb 2
faceti ce simtiti ca este nevoie sa faceti… aveti insa grija la ‘santaj’ care o sa devina din ce in ce mai complex :) . Pe masura ce cresc, o sa puteti sa le explicati din ce in ce mai multe, iar ei o sa intelegea. Un lucru ramane de baza: au nevoie de afectiune, atingere din partea ambilor parinti. Sotul vrea sa le ia in brate pt ca nu ii vede toata ziua… e normal.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile