consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am absolvit doua facultati si o postgraduatie, dar muncesc spaland scarile si podelele Europei. Pentru portughezi, romanii sunt tigani si/sau prostituate. Imi este permis sa fac doar curatenie sau sa lucrez in restaurante.

Terapeuti.ro 6:49am Jun 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bine v-am regasit

Consider de bun simt sa va spun rezultatul primei consultatii: eritem nodular produs de infectii repetate ale tractului digestiv prin expunerea indelungata la hipocloritul de sodiu. Inca mai sufer de conjunctivita de contact, am rani pe esofag, in nas si in par(eu nu le vad).

Am facut un set intreg de analize care includ si o RX toracic pentru a exclude possibilitatea oricarui edem pulmonar.

Voi face tese imunoalergice.

Mi s-a interzis sa mai contactez cu clorul, asa cum mi s-au interzis unele medicamente antiiinflamatorii.

Poate ar trebui sa ma prezint doar putin: sunt o romanca care a absolvit doua facultati si o postgraduatie in timp ce muncesc spaland scarile si podelile Europei. Intotdeuana am avut mediile finale cu doua puncte in fata colegilor mei autohtoni. De ce inca mai nu reusesc un loc de munca de acord cu pregatirea? Pentru portughezi romanii sunt tigani si/sau prostituate. Ce-mi este permis sa fac: curatenie sau restaurante.

Singura mea bucurie aici: ca imi ajut surioara si nepoteii care au ramas acasa; parintii i-am pierdut si cu ei bucati din sufletul meu.

Vreau sa ma fac bine.

Va multumesc sincer pentru sensibilitate si pentru ca am avut cui spune!

Sa va fie rasplatite munca si bunele intentii!

Sa aveti spor in toate!

Va imbratisez,

Adriana

https://terapeuti.ro/sfatul-medicului-terapeutului/psiholog-online-gratuit-mi-a-murit-mama-acum-doi-ani-si-mi-e-frica-de-doctori-si-de-spital-am-avut-depresie-iar-acum-mi-a-aparut-o-pata-de-culoare-rosie-ca-o-arsura-tare-la-palpat-si-dureroasa/


Cristina Anghel 10:10am Jun 6
Ma bucur ca aveti vesti, pe care le impartasiti cu noi. Planul de a urma tratament psihoterapeutic (pe care ni l-ati anuntat data trecuta) este foarte bun, iar acest demers o sa va ajute sa va imbunatatiti viata! Si biblioterapia ajuta (cititul cartilor de specialitate). Insa, relatia cu un psihoterapeut (terapeutica) este greu de imitat. Va tin pumnii si va doresc mult succes in demersurile dvs.!

Olimpia Ciocea 6:09am Jun 7
Sunteti o persoana cu mult potential si dornica sa-l valorificati, inteleg ca sistemul nu va este prielnic si va ,, macina ” toate astea.Tocmai de aceea v-ar fi utila o interventie terapeutica pt a va identifica punctele forte si sa va gasiti modalitatile proprii de a actiona.mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile