Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFiica mea are probleme cand sta in picioare: are un gol in stomac si trebuie sa se aseze imediat ca i se face rau. Toate analizele sunt bune, a incercat sa lucreze, dar daca nu sta pe scaun e un cosmar.

Terapeuti RO 9:23am Jan 21
Mesaj:
Fiica mea are probleme cind sta in picioare pozitia drept ,daca se misca sau umbla nu are nimic dar daca trebuie sa stea in asteptare sau la o coada sau pur si simplu e nevoita sa stea mai mult in picioare are un gol in stomac si trebuie sa se aseze imediat ca i se face rau.Toate analizele sint bune ,a incercat sa lucreze dar daca nu sta pe scaun e un cosmar.A inceput de multi ani dar acum are 19 ani e inca la facultate dar problema asta a devenit un stres psihic mai ales ca a facut o gramada de analize si nu are nici un diagnostic!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:28am Jan 21
a ajuns sa stea de vorba cu un psihoterapeut? Ma gandesc ca atunci cand nu exista probleme fiziologice ne putem indrepta atentia spre problemele psihologice. Poate ca ‘a sta la coada/in picioare/etc.’ are o semnificatie foarte puternica pt ea (probabil ceva traumatizant). Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed