consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani si de cand am inceput anul acesta scolar toate lucrurile din viata mea s-au intors cu susul in jos. Ma simt mereu singura, toata lumea parca este impotriva mea.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna,am 14 ani.De cand am inceput anul acesta scolar toate lucrurile din viata mea s au intors cu susul in jos.Ma simt mereu singura,toata lumea parca este impotriva mea.Nu stiu ce se intampla.Inainte de perioada asta eram mereu pozitiva si plina de viata.Acum nu mai sunt eu.Mi se schimba extrem de repede starea de spirit.De la fericire absoluta trec in vreo doua minute la plans si tristete.Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns…

Manuela Danescu

draga mea, e absolut normal la varsta ta. citeste cat mai mult despre transformarile care au loc la aceasta varsta si vei intelege.

Oana Laura Dogaru

E specific varstei tale .si sunt stari trecatoare,Deoarece constientezi inseamna ca esti destul de matura la varsta ta.
 1

Monica Enescu

Poate fi ceva datorat unor schimbari hormonale. Fa in primul rand un control endocrinologic, si daca simti nevoia, apeleaza la un psiholog. Starile emotionale sunt destul de fluctuante la varsta adolescentei.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed