consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt barbat, am 28 de ani si am facut sex cu alt barbat dar si cu femei. Cel mai mult imi place sa fiu cu femei si sunt atras de femei, cum fac sa uit ce-am facut cu un alt barbat?

Terapeuti.ro 5:57am Jun 13
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:sunt barbat, am 28 de ani si am facut sex cu alt barbat dar am facut si cu femei dar imi place mai mult sa fac cu femei si sunt atras de femei, cum fac sa uit ce-am facut ce iti sfat imi dati
nu ma atrage barbati!!


Botezat-Antonescu Radu 6:14am Jun 13
eu iti recomand sa nu te mai obosesti sa uiti… pt ca nu o sa uiti. Poti reprima fortat acea amintire insa de uitat nu se uita. Spune si tu ca ai avut o ‘experienta’ si mergi mai departe… las-o in trecut si accepta ce s-a intamplat… mai ales ca spui ca te atrag femeile. Daca vrei, poti lucra impreuna cu un psihoterapeut/sexolog la aceasta tema. Succes!

Psiholog Laura Sandu 8:00am Jun 13
N-ai de ce sa-ti fie rusine, de uitat nu vei uita, daca pe viitor ai iarasi dubii despre orientarea ta, n-are nimeni ce sa-ti comenteze, ca nu e treaba lor. Partea asta a vietii tale e privata, te priveste pe tine si pe partener(a), voi sa fiti fericiti, cu oricine alegi sa fii. Oricum a face sex cu persoana de acelasi sex nu te face gay, te face doar persoana care a facut sex cu alt barbat. Si ce daca? Ai fi la fel de critic cu o femeie care a facut sex cu alta femeie? Si daca esti gay, care-i baiu’?

Marius Dumitrescu 9:46am Jun 13
Inteleg ca te framanta o problema de morala. Toata lumea greseste intr-un fel sau altul. Inportant este sa nu repeti gresala pentru a evita pe viitor astfel de conflicte interioare. Iata avantajul persoanelor religioase. Merg si se spovedesc, isi pimesc pedeapsa in penitente, apoi rasufla usurate si conflictul s-a incheiat. Solutia este sa te analizezi, sa te intelegi asa cu ai fost si ai actionat in acel moment, apoi sa constientizezi rezultatul dar si saltul facut spre bine datorita conflictului declansat. Cunoscandu-te acum mai bine, te poti ierta si impaca cu tine insuti, caci cine iarta greselile lui sau ale semenilor. se iarta de fapt pe ei insusi de chinul propriilor conflicte interioare. Se prea poate, ca daca lucrurile ar fi ramas la stadiul de curiozitarte nesatisfacuta acum, sa fi fost chinuit din cand in cand degandul ca ai scapat ocazia de a cunoste aceasta experienta, care de fapt te-a luminat in privinta a cine esti si ce-ti place cu adevarat sa fii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile