implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSotul meu a fost de la inceput agresiv, violent, imi aducea jigniri din orice vorba, imi spunea ca el e sef in casa si eu nu am voie sa fac nimic fara stirea lui.

Terapeuti RO 7:56am Dec 15
Mesaj:
Buna. Sunt casatorita de 4 ani jum si nu am avut o casnicie prea fericita, deoarece el nu isi prea dadea interesul pt familie era prea indiferent, in plus avem si un copil de 2 ani. El a fost de la inceput agresiv, violent, imi aducea jigniri din orice vorba, imi spunea ca el ii sef in casa si eu nu am voie sa fac nimic fara stirea lui, dar el avea voie sa imi ascunda multe, sa iasa cu prietenii sa ma minta sa ma injure si oate cele… intrun final am decis sa stau singura cu copilul meu si chiar sa divortez. In tot acest timp de cand stau singura nu m-a prea cautat doar daca il sunam eu sa il intreb ceva si nici la fata nu ii cumpara nimic, imi dadea 50 lei/luna si ceva bonuri, binwinteles ca am cerut pensie alimentara si acum astept sa se rezolve cazul. Am fost batuta, de multe ori si prin spitale si de 2-3 ori am fost si la politie, dar nu am rezolvat nimic el a continuat mai rau.
Imi tot spund sa ma intorc ca vom fii fericiti si ca isi cere scuze ca a fost asa…eu nu am mai suportat tensiunea din fam si de aceea am plecat, am ajuns la doctor ca degetele imi amorteau si nu le mai simteam din cauza stresului. Nu stiu cum sa ajung cu el la divort pt ca e o fire incapatanata si risc sa am conflicte mari cu el. Doresc cateva sfaturi. Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:36am Dec 15
ati procedat foarte bine si nu pot decat sa va doresc sa scapati cu bine de aceasta situatie. Ce puteti face este sa va luati orice masura de protectie puteti: membrii ai familiei, politie, etc… sa va insoteasca de fiecare data cand este nevoie. In timp lucrurile se clarifica, puteti gasi un partener pe masura. Succes!

Simionesei Verona 1:44pm Dec 15
ordin de restrictie

Mar Dum 3:48pm Dec 15
Cereti un sfat aici http://www.copilul.ro/pentru-mama/sentimente/5-asociatii-si-organizatii-pentru-sustinerea-mamelor-a13072.html

Roxana Maria 5:22pm Dec 15
Cred ca ai procedat f. bine, si ai actionat la timp , e pacat ca fetita ta sa creasca intr-un mediu nesanatos, ostil . De asemeni, tu ai dreptul sa traiesti normal, fara spaima si stress, sa fii apreciata si sa te bucuri de tot ce-ti poate oferi viata. iti dau un forum de specialitate/juridic , unde poti pune intrebari si vei fi ajutata, indrumata referitor la divort , modalitatile si pasii de facut , pensie pt. fetita, partaj , sau amenintari. Poti divorta fie de comun acord, la notar sau la starea civila, fie, in cazul in care sotul nu doreste, poti depune actiune de divort in instanta. Intra aici.www.avocatnet.ro. Ai incredere in tine..Succes !!

Mar Dum 5:47pm Dec 15
http://www.totuldespremame.ro/familia-ta/psihologie/divortati-de-dragul-copiilor

Iulia Enache 12:08pm Dec 18
Bună ziua, pentru sprijin puteți apela la diferite organizații nonguvernamentale care vă pot oferii ajutorul. De exemplu una dintre organizații ar fi Asociația „Lumea ca Lumea” care de curand a deschis un centru pentru victimele violenței domestice.

Daniel Mois 5:37pm Dec 18
Politia are oligatia sa intervina, nu ezita sa suni la 112 de cate ori este nevoie.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile