Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

De două săptămâni simt că parcă ziua trece pe lângă mine, când vine seara am impresia că toată ziua a trecut degeaba, că nu am făcut nimic. Poate are legătură cu faptul că mi-am pierdut locul de muncă. Mă simt ciudat, tot acest an (2020) este ciudat. Iar astăzi pur și simplu m-am simțit singură și m-am pus pe plâns.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Bună, mă numesc Andreea și am 25 de ani.
“Problema” mea este că de aproximativ două săptămâni simt de parcă ziua trece pe lângă mine, când vine seara am impresia că toată ziua a trecut degeaba, că nu am făcut nimic. Nu știu, poate are legătură cu faptul că mi-am pierdut locul de muncă. Nu știu, dar mă simt ciudat, tot acest an(2020) este ciudat. Iar astăzi, am avut nici nu știu cum să o numesc, o stare de anxietate?, atac de panică? Fiica mea este la bunici,soțul a plecat să se vadă cu un prieten iar, eu pur și simplu mă simt singură, dintr-o dată m-am pus pe plâns. Niciodată nu am pățit așa ceva. Nici nu știu cum să numesc ceea ce am pățit, m-am simțit singură.
 • Andreea Roman
  Andreea Roman Buna ziua! Este normal greutati in adaptarea la aceasta situatie, trecem prin o perioada dificila pentru toti, iar asta ingreuneaza adaptarea la nou. Plansul este sanatos, reprezinta o descarcare a presiunilor interioare. Va recomand sa incercati sa faceti o lista cu activitatile zilnice ( gatit, calcat, cautat job, iesit la plimbare), astfel va fi mai usor sa observati ca chiar daca momentan nu aveti job sunteti ocupata cu alte activitati. Numai bine!
  • Andreea Feraru
   Bună ziua, postarea este a mea, am făcut-o anonim de pe site și abia după am observat că există și grup pe fb.Ideea este că pe timp de zi nu am nici o problemă. Fac toate activitățile enumerate mai sus, dar când vine seara deja apare și disconfortul. Am impresia că toată ziua a trecut degeaba, că nu am făcut nimic. Iar eu sunt o persoană care în mod normal ador singurătatea, îmi place să fiu singură, dar alaltăieri nu știu ce m-a apucat, m-am pus să plâng din nimic, am plâns pt că m-am simțit singură. Pe asta nici eu nu o înțeleg. De aceea am dorit să întreb o persoană avizată dacă sunt ok stările mele sau chiar am o problemă.
   Și mulțumesc de răspuns.

  • Andreea Roman
   Andreea Roman Te ajuta sa notezi pentru ca seara, cand apare gandul ca nu ai facut nimic, ai acea lista care te va ajuta sa vezi ca totusi ai facut multe. Ma bucur ca te-am putu ajuta. Zi frumoasa!
 • Elena Alexa
  Elena Alexa Buna! Ma intreb de unde vine aceasta presiune ca ” nu ai facut nimic” ? Daca ar fii sa te gandesti la perioada copilariei, obisnuia cineva sa te critice sau sa iti spuna ca nu faci nimic ?
 • Laura Maxim
  Laura Maxim Este o perioada delicata pentru toti si fiecare o simte in felul sau propriu. Poate o discutie cu un psihoterapeut v-ar ajuta sa identificati care este momentul si de ce a aparut aceasta stare. Momentele dificile, alaturi de oamenii potriviti, pot fi depasite cu succes.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita