Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn ziua de Paste, prietenul meu s-a suparat pe mine ca nu l-am sunat si a pus punct relatiei. Mai tinem legatura si este si putin gelos, dar nu deschide vorba de relatia nostra.

Terapeuti.ro 6:48am May 8
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua! Ma numesc Alina si in curand implinesc 20 de ani. Sunt din Ionesti. Am terminat liceul anul trecut. As dori si eu un sfat,daca puteti sa ma ajutati. Am o relatie de 2 ani si anul acesta in noimbrie am hotarat sa ne mutam impreuna,in toata perioada asta totul a decurs foarte bine,desi mai aveam mici certuri.El in martie a gasit sa plece in Anglia si urma sa ma ia si pe mine dupa ce strangea o suma de bani,dar in perioada asta sa racit,nu mai era acelasi si in ziua de Paste sa suparat pe mine ca nu l-am sunat si a pus punct relatiei. Mai tinem legatura si este si putin gelos,dar nu deschide vorba de relatia nostra. Mi-as dori sa imi dati un sfat,mi-as dori sa pot salva relatia noastra.


Mihaela Comisel 6:56am May 8
Alina, iti inteleg intentia de ati salva relatia, dar pentru asta este nevoie si de dorinta lui de a o salva. Oricat de mult ti-ai dori sa fii cu cineva, trebuie si acel cineva sa-si doreasca, altfel, este o relatia de dependenta si care mai devreme sau mai tarziu va deveni toxica. Poate ca ar fi bine sa te focusezi pe tine, sa urmezi o faculate sau sa-ti gasesti o ocupatie (job) care sa-ti aduca satisfactii si in timpul acesta, lasa-l si pe el sa-si manifeste dorinta de a fi cu tine si de a forma un cuplu impreuna, iar daca nu se intampla lucrul acesta, tu sa fii destul de puternica (tanara esti!) ca sa gasesti alte oportunitati.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile