consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu pleaca intr-o tara straina 2 saptamani. Iar eu ma gandesc cu groaza ca se intampla ceva. Gandul ca in mai putin de o saptamana pleaca, ma apuca cu tremurat si l-as defini un atac de panica.

Terapeuti RO 8:55am Feb 26
Mesaj:
Nici nu stiu cum sa definesc starea… Prietenul meu pleacă într o tara străină… Nu a mai plecat niciodată așa mult timp.. Merge la distracție 2 săptămâni.. Mai si muncește mai si distracție. Iar eu ma gândesc cu groaza ca 2 săptămâni nu e aici in cazul in care se întâmpla ceva. Gândul ca in mai puțin de o săptămână pleacă, ma apuca cu tremurat si l as definii un atac de panica. Ma bucur ca a prins acest job de 2 săptămâni, insa nu ma pot controla..

Gabriela Iftode 9:18am Feb 26
Starea se numeste probabil "dependenta", si poti fi ajutata de un terapeut sa-ti regasesti puterea interioara si increderea in tine. :)

Adrian Isacianu 9:27am Feb 26
Ai sansa sa observi cate lucruri bune ti se pot intampla in doua săptămâni…fiind singura.

Oana Bodor 2:17pm Feb 26
Ok. In loc sa "rumegi" ganduri despre ce face el cat va fi plecat, cum ar fi sa te gandesti mai mult la ce vei face TU cu libertatea pe care o vei avea in acel timp? Tu de cat timp nu te-ai mai vazut cu prietenele tale? De cat timp nu te-ai mai distrat fara el? Iubirea are nevoie si de spatiu, ca sa va fie dor unul de altul… Despartirile temporare nu sunt neaparat ceva rau, depinde din ce perspectiva privesti lucrurile…

Terapeut Masaj 9:24pm Mar 2
"Nu e aici in cazul in care se întâmpla ceva"/dar ce probleme aveți d considerați ca e așa probabil sa pățiți ceva si doar el va poate salva?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed