consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie de 3 ani si acum 3 luni ne-am mutat impreuna. De curand mi-a spus ca nu ma mai iubeste ca la inceput si ca nu stie daca vom mai ramane impreuna. Sunt distrusa…

Terapeuti RO 9:06am Feb 2
Mesaj:
Buna ziua! Am 19 ani si ma confrunt cu o problema. Am o relatie de 3 ani si acum 3 luni ne-am mutat impreuna. De curand mi-a spus ca nu ma mai iubeste ca la inceput si ca nu stie daca vom mai ramane impreuna. Sunt distrusa! Vreau sa salvez relatia pentru ca eu il iubec si nu vad viitorul decat langa el. Este dispus sa inceram sa ne salvam relatia. Cum am putea face asta?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:21am Feb 2
incercati consiliere de cuplu. Poate fi de folos. Succes!

Carmen Ontanu 9:25am Feb 2
Consiliere, obligatoriu!

Daniela-Monica Guzu 3:06pm Feb 2
In foarte multe relatii, la un moment dat, apare o perioada de monotonie, de blazare emotionala in cuplu, Dispare pasiunea, totul este predictibil, lipseste noul iar cuceritorul din barbat nu mai este stimulat. Daca cei doi isi doresc sa continue relatia aceasta perioada este depasibila, ca a zic asa. faceti o vizita la un consilier de cuplu.

Gelu Podaru 1:41pm Feb 3
Stati separati doua saptamini, fara sa v-a vedeti si fara Sa comunicati in nici un fel. Ve-ti vedea amindoi adevarul despre dragoste intr-o relatie de cuplu. A-s vrea s-a stiu daca trec cele 2 saptamini !!!!!!!?????

Terapeut Masaj 2:07pm Feb 3
Nu stati separati deloc daca vreti sa va salvati relatia. Se va duce naibii tot. Aia o sa fie si ultima zi cand il vei vedea. Cum ii dai putina libertate, profita de ocazie si gaseste pe altcineva. Nu ma crezi??? Intreaba persoanele patite. Daca vreti sa salvati relatia,petreceti CAT MAI MULT timp impreuna. A se tine cont de faptul ca petrecerea timpului impreuna , nu inseamna sa stati sub acelasi acoperis si fiecare sa faca orice altceva care nu l include pe celalat, ci sa comunicati, sa va relaxati,sa va distrati, sa faceti dragoste, sa plecati in vacanta , sa va reamintiti momentele frumoase petrecute impreuna si ce v a unit etc. De ce sa nu stati separati? Daca nu va rezolvati problemele, nu comunicati etc , el daja are in cap sa o termine cu tine. Asta e momentul lui de respiro si nu are de ce sa revina la tine. Este necesar aa va reamintiti ce lucruri frumoase v au unit si sa discutati ce si cum, nu sa faceti teste de cat de mult rezista fara mine sau nu. Mai ales ca barbatii rar rabda sa stea fara sex, si ghici ce o sa faca in aceste doua saptamani? Acea persoana s ar putea sa i convina si sa decida sa raman cu ea , nu cu tine. Fuga si refuzul de a comunica, nu rezolva probleme si nici distanta, doar apropierea si comunicarea eficienta. Lipsa din viata lui , e posibil sa aduca dor sau dorinta sexuala, dar problemele raman aceleasi si vor ies la suprafata din nou dupa scurt timp

Maria Niculae 9:23am Feb 7
psihoterapie de cuplu cred ca v-ar ajuta


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed