consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si de ceva timp imi fac griji ca am probleme in pat… Cred ca e de la masturbat.

Terapeuti RO 9:24am Feb 3
Mesaj:
Buna!! Am 19 ani si de ceva timp imi fac griji ca am probleme in pat.Nu demult miam gasit prietena si avem o relatie serioasa dar pe plan sexual au aparut probleme si nu stiu de ce.Ne sarutam am avut preludiu lung si eram excitat dar cind am vrut sal introduc sa culcat si nu mai doream.Am fost putin afara miam revenit si sa primit si inca de 2 ori.Da cazul asta lam mai avut si eu sint sanatos merg la sala nu fumez nu consum alcool dar cred ca e de la masturbat.O fac de la 15 ani si cam des.Ma ajutati va rog imi dati ceva sfaturi.Mersi mult !!!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:08am Feb 3
incearca sa scurtezi preludiul cat se poate. Este o experienta noua pt tine si ai nevoie de exercitiu. Ce se intampla poate sa fie din cauza unei anxietati de a performa… care este si normal pt varsta ta. Exersati mai multe forme de preludiu… nu ai de ce sa te ingrijoreti… cum se spune: ‘it takes practice’ :) … Succes!

Daniela-Monica Guzu 10:12am Feb 3
Poate fi o consecinta a masturbarii. Prin masturbare se obtine ejacularea (placerea) intr-un timp foarte scurt, scopul final este ejacularea. GRATIFICATIE IMEDIATA. Pe cand facand dragoste cu o femeie dispare gratificatia imediata iar focalizarea nu mai este strict pe mana si pe penis. =)))) . Acum este important sa produci placere, implinire, armonie in tot actul sexual si mai ales in iubita ta. GREA TREABA NU? Era mai simplu cand erai singurel. EIIIIII Se pare ca este necesar sa iti reprogramezi mintea, sa reinveti sa faci dragoste cu o femeie. A fi un amant desavarsit se invata. =)))) Iti recomand sa vizitezi un psihosexolog pentru o imagine de ansamblu a ceea ce se petrece cu tine. MULT SUCCES!!!!

Gerard Stroe 11:09am Feb 3
Nu are nici o legatura cu masturbarea! Este doar o reactie emotionala la faptul ca nu ati ajuns sa va obisnuiti suficient unul cu corpul celuilalt, o reactie care va disparea pe masura ce deveniti familiari unul cu celalalt in pat! Totul e sa nu te ingrijorezi si sa va sustineti reciproc!

Mirela Rosu 1:20pm Feb 3
"Psihologia eroticii masculine", o carte scrisa pe intelesul tuturor si pe care ti- o recomand, te va ajuta sa iti gasesti raspunsuri si solutii legate de aceasta problema.

Al-Atar Muna 5:40am Feb 4
Daca din punct de vedre medical esti in regula, situatia ta se poate rezolva cu ajutorul unui terapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed