consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani si problema mea consta in anxietatea sexuala. De cate ori incer sa ma culc cu iubita mea, imi pierd erectia. Daca ma autostimulez, nu am probleme de genul asta. La fel, daca sunt cu ea in pat si stiu ca este la menstruatie. Una dintre fricile mele e aceea ca s-ar putea ca prezervativul sa nu fie bun.

Terapeuti.ro 7:14am Apr 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Am nevoie de ajutor din partea dumneavoastra.
Problema mea consta in anxietatea sexuala..Am o iubita de ceva timp,dar ori de cate ori incer sa ma culc cu ea,imi pierd erectia.Daca ma autostimulez ,nu am probleme de genul asta.Am o erectie foarte puternica si de durata.Daca sunt cu ea in pat si stiu ca este la menstruatie,ma stimulez doar privind-o..Dar,in momentul in care stiu ca nu va interveni nimic si ca pot sa ma culc cu ea,imi pierd erectia total..trec prin stari de frica si mintea imi zboara in alte parti..Uneori incerc sa ma concentrez,dar am impresia ca in momentul acela parca nu m-ar atrage sexual(si este o fata foarte atragatoare) . Am reusit o singura data sa intretinem relatii sexuale..dar de scurta durata,deoarece mi-am pierdut erectia pe parcurs.
Una dintre fricile care imi trec prin minte e aceea ca s-ar putea ca prezervativul sa nu fie bun(pentru ca am patit la primul contact sexual asta)-de obicei imi pierd erectia in momentul in care imi pun prezervativul.
Ce sa fac pentru a-mi rezolva problema?
PS:Am 18 ani.Nu sufar de boli.Sunt foarte social si am foarte multi prieteni.E prima fata cu care intretin relatii sexuale iar fata a mai avut si alti parteneri sexuali


Cristina Anghel 8:29am Apr 25
Pare sa te incite indisponibilitatea ei. Acest tipar se regaseste la persoanele evitante. Te-ar ajuta mai multe sedinte la un psihoterapeut. Daca ai discuta despre ce se afla la baza acestor ganduri, a putea sa le inlaturi in mod activ. Succes!

Botezat-Antonescu Radu 8:36am Apr 25
incearca un sexolog. Ce ti se intampla nu este iesit din comun. Incearca sa nu mai ai asteptari mari de la tine… lasa lucrurile sa mearga natural… incearca mai mult petting.

Psiholog Daniel Mois 12:20pm Apr 25
Este probabil o anxietate, o frica nejustificata rational. Ai de descoperit cauzele ei profunde, cu ajutorul terapiei. Personal, as recomanda hipnoterapia.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed