Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietenul meu este unul dintre cele mai ciudate persoane pe care le cunosc. Desi ma iubeste si stiu ca niciodata nu m-a inselat, nu ii place sa se “maimutareasca”, sa spuna vorbe dulci, sa fie romantic, sa ofere flori…

Terapeuti RO 9:58am Mar 12
Mesaj:
Prietenul meu e unul dintre cele mai ciudate persoane pe care le cunosc. Desi ma iubeste si stiu ca niciodata nu m a inselat pt ca simt ca are suflet bun, lui nu ii place sa se “maimutareasca” ,sa spuna vorbe dulci, sa fie romantic, sa ofere flori. Foarte rar spune “te iubesc” si are un stil sa ma tachineze pt orice lucru si sa faca glume proaste.Nu i plac plimbarile si nici iesirile in doi. E genul de tip care daca s ar putea ar sta numai in casa. Imi spune ca nu trebuie sa stricam banii pe iesiri cand putem sta impreuna ,acasa.Totodata, considera ca a avea intr o relatie pe facebook este ceva caracteristic “cocalarilor” inclusiv a ti pune poze cu iubita pe site urile de socializare. Mereu ne certam pe subiectul asta ,iar el imi spune ca ma iubeste si fara a si exprima iubirea pe internet. El iubeste real, nu virtual. Este iubire aici sau el este un om frustrat, orgolios, care se teme de cum l ar percepe ceilalalti. Repet, ma iubeste, simt asta. Dar fixurile acestea ale lui nu stiu daca sunt corecte sau nu. Ar trebui sa mi schimb eu perceptiile sau el? Ce pot sa fac in acest caz?

Gabriela Iftode 10:18am Mar 12
Eu nu cred ca exista un comportament corect si unul gresit. Lui ii place ceva, tie altceva. Intrebarea este daca poti sau nu sa faci un cuplu cu el , asa cum este el in acest moment, cu ciudateniile si eventual frustrarile lui. Si, mai exact, tu il iubesti asa cum este? Sau ai nevoie de validare din exterior? :)

Flory Monica 10:36am Mar 12
Nu trebuie sa te schimbi, nici nu ai putea, oricat ai incerca, daca crezi ca-i poti accepta fixurile, mergi mai departe si nu te mai gandi la altceva, daca nu esti sigura, mai asteapta sa treaca timpul si vezi daca poti sa accepti sau nu, daca nu poti accepta si ceva te deranjeaza, nu are rost sa continui, trebuie sa gasesti pe cineva compatibil cu tine, cu care sa te intelegi din priviri, fara sa stai stresata in privinta unui lucru.Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:39am Mar 12
eu va recomand cateva sedinte de consiliere de cuplu… daca accespta. Succes!

Ioana Frecan 1:44pm Mar 12
Acest tip de comportament este f specific unui tip de personalitate:) Fie ii comunicati clar care sunt nevoile dvs. si daca sunt foarte clare este posibil sa poata integra un raspuns satisfacator, fie apelati a un terapeut, nu neaparat terapie de cuplu.

Grigoras Nitica 2:29pm Mar 12
Este necesar sa descoperi care-i adevarul ptr.care prefera sa stea mereu in casa si sa nu-si arate iubirea,atat in fata ta cat si a altora,ceva ”scartie”,este la mijloc….Domnul Botezat si doamna Ioana ti-au dat sfatul bun,mergi impreuna cu el la terapie de cuplu,consiliere de cuplu.Succes!

Roxana Mischianu 1:52am Mar 13
Unul iubeste intr-un fel, celalalt asteapta sa fie iubit in alt fel. Concentreaza-te mai mult pe felul tau de-a iubi. Vezi daca nu e o hiba acolo. E foarte greu, dar nu imposibil!

Doina Zamfirescu 11:07am Mar 16
Ati incercat terapie de cuplu?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile