consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tot vad tutoriale despre “arta seductiei”, am vrut sa le pun in practica, dar cand fata aude ca stau cu parintii cauta scuze, desi sunt un tip simpatic, repar orice in casa, gatesc, sunt foarte sociabil…

Terapeuti RO 8:08am Feb 13
Mesaj:
Buna ziua,
Am o nedumerire..tot vad tutoriale despre.."arta seductiei"..am vrut sa le pun in practica. Unele merg;dar numai pana intr-un punct si anume..am o varsta x .. locuiesc cu parintii(garsoniera),am un salar de 1200 lei,400 lei rate,60 lei telefonul,internet- 60 lei, o masina veche,sticata,sunt un tip simpatic,ma pricep sa fac multe lucruri prin casa(repar orice,zugravesc,gatesc..)sunt foarte sociabil,vreau insa o relatie insa..cand aude fata ca stau cu parintii,am o madina veche,urata….cauta scuze

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:02am Feb 13
ma gandesc ca daca iti doresti o partenera care sa te accepte asa cum esti: cu bune si cu rele, atunci este nevoie sa o cauti mai atent. Daca iti doresti ‘pertenere trofeu’ atunci ai nevoie de ‘arsenalul’ corespunzator ‘trofeului’. Incearca sa te gandesti bine… sa te uiti in interiorul tau si sa iti fie foarte clar ce persoana iti doresti langa tine pt viitor. Cand iti va fi tie clar… o sa ii fie si ‘ei’. Se poate, succes!

Adrian Isacianu 10:32am Feb 13
D-voastra cam la ce solutii v-ati gandit si ce ati facut concret pentru a rezolva aceasta problema?

Mar Dum 3:24pm Feb 13
Seduceti o persoana mai putin materialista si care ce nu are nevoie de apartamentul si masina dumneavostra ci doar de dumneavoastra….

Viorica Petrache 5:48pm Feb 13
Există foarte multe tinere frumoase,inteligente si cu alte calităţi ,care nu caută băieţi cu bani. Important este sa le căutaţi. Succes!

Virginia Costeschi 7:33pm Feb 13
Cata vreme va descrieti prin coordonate materiale, probabil veti atrage posibile partenere…materialiste. Ganditi-va ce aveti de oferit la nivel emotional, spiritual, empatic si partenera potrivita va aparea :) .

Adrian Isacianu 7:43pm Feb 13
Este drept ca, neacademic vorbind, nu prea este loc de intors cat timp locuiesti cu parintii intr-o garsoniera. Ca o prima solutie scapa de rata de 400 lei/luna si cauta sa iti inchiriezi tu singur o garsoniera. O sa vezi ca se schimba unghiul si o sa se vada altfel lucrurile.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed