implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietena mea zice ca nimeni nu o intelege si ca se gandeste cum sa isi faca rau. A trecut prin multe si si-a mai facut rau inainte. Tatal ei e alcoolic si vrea sa o dea afara din casa. Are semnele de tentativa de suicid.

Terapeuti.ro 7:31am Dec 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
Am o problema extrem de grava, o sa trec direct la subiect, sunt disperat.
Sunt cu o fata de 8 luni, ea avand 20 de ani, si ne-am certat in ultimul timp mai mult. Ea zice ca nimeni nu o intelege si ca se gandeste cum sa isi faca rau. In acest moment sunt cu ea la telefon si ma rog sa adoarma. Am vorbit calm si am convins-o sa se puna in pat dupa ce era convinsa ca o sa se plimbe pe afara noaptea. Este cu totul alta persoana cand este nervoasa. A zis ca a trecut prin multe si si-a mai facut rau inainte, ce stiu sigur e ca tatal ei e un alcoholic si vrea sa o de-e afara din casa. Mi-e tare teama sa nu faca ceva, o iubesc si e 2:30 dimineata, vorbesc cu ea de la ora 20. Va rog ajutati-ma ca sa o pot ajuta. Vreau sa treaca peste asta.
Va rog, nu e o gluma, am cautat pe mai multe pagini pe care am vazut semnele de o tentativa. Are toate din acestea.


Botezat-Antonescu Radu 7:41am Dec 18
mai bine suni la politie si ii lasi sa intervina! Exista linii telefonice de genul acesta ( http://www.preveniresuicid.eu/home/ ) unde se poate suna si discuta cu specialisti. Daca stii ca o poti ajuta poate este mai bine sa o chemi la tine pana se linisteste pt a o putea supraveghea! Spui ca are probleme cu tatal alcoolic… poate este momentul sa discute si ea cu un psihoterapeut, mai ales cu acest gen de comportament autodistructiv. Succes!

Lia Oltean 8:00am Dec 18
Îmi pare rău să aud că te confrunți cu situația asta și că te îngrijorezi pentru prietena ta, care într-adevăr are nevoie de ajutor. Recomand să încerci să o îndrumi înspre apelarea la un specialist, care să o ajute să facă față mai bine situației de acasă, dar și să o sprijine în procesul de rezolvare de probleme și luare de decizii. În momentele de cumpănă, poate apela cu încredere liniile anti-suicid (gratuite) http://www.antisuicid.com/. Pe de altă parte, amintește-ți că nu ești "echipat" să faci față unei astfel de situații de unul singur și că dacă resimți distres emoțional, poți apela chiar tu la suportul unui specialist, chiar și doar pentru a te ventila.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile